Om oss

cropped-feelis1_logo_header_sm.jpgAnn Snellman – fokus på kundbehandlingar och kunskap inom näring

Ann driver Reviva tillsammans med Camilla och har jobbat med kinesiologi sedan 2010. Ann behandlar människor i alla åldrar med alla möjliga besvär, jobbar mest med stress och utbrändhet som tar sig i uttryck i många fysiska och psykiska besvär. Ann får mycket goda resultat med sina behandlingar i kombination med diet och kosttillskott. Reviva oy ab bildades år 2014 för att även få ut på finska marknaden de rena, högkvalitativa kosttillskotten som Ann använder sig av i sina behandlingar. På så sätt har vi på Reviva kunskap och erfarenhet av alla de produkter som vi säljer.

 Camilla Lillqvist-Skott – fokus på utveckling och administration

Camilla driver Reviva tillsammans med Ann och är spindeln i nätet som ser till att alla processer fungerar på Reviva, allt från daglig verksamhet till företagsutveckling. Camilla har personliga erfarenheter av de hälsoproblem som finns idag och har med hjälp av livsstilsförändring, rätt mat och högkvalitativa kosttillskott fått se hur vi på ett naturligt sätt kan självläka.

 

Via kliniken håller vi oss uppdaterade med dagens hälsoproblem och bygger kontinuerligt på med ny kunskap. Det är samtidigt vår styrka inom vår grossistverksamhet att erbjuda de bästa och högkvalitativa produkter som vi har goda erfarenheter av och dagligen arbetar med.

Vårt gemensamma mål är att inspirera människor att göra förändringar till en sundare livsstil och bättre hälsa.

Vi fokuserar på renhet och kvalitet när det gäller kosttillskott och hälsoprodukter. Vi väljer ut endast de bästa produkterna som visat sig ha positiv effekt och om det visar sig att en produkt inte uppfyller våra kvalitetskrav, tar vi bort den ur vårt sortiment. Vi använder många av produkterna själva och det finns inte en enda produkt i vårt sortiment som vi inte skulle kunna tänka oss att använda själva.

Comments are closed