Reviva story

Reviva story

 

Ett stort intresse för alternativ medicin ledde Ann till studier i Stockholm. Ann började studera Kinesiologi och så småningom föddes företaget Holistic Health.

En kinesiolog kommunicerar med nevsystemet via muskeltestning – man testar allt från bakterier, allergener och näringsämnen för att få en positiv eller negativ respons i muskler. Det Ann brann mycket för var näringsterapi och hon upptäckte ganska snabbt att kvaliteten på kostillskotten inverkar stort på oss som konsumenter. Tillsatsämnen och dålig kvalitet på råvara resulterade i dåliga resultat eller till och med försämrad hälsa.

I slutet av studierna kom Ann i kontakt med ett företag i Sverige som var grossister på ett av världens renaste kosttillskott. Ann blev återförsäljare och provade på deras produkter. Det var efter det som resultaten svängde. Hypoallergena, lättupptagliga, högkvalitativa kosttillskott utan tillsatsämnen.

Ann var den enda i Finland som använde dessa produkter och hade flera år en dröm om att få ut produkterna på finska marknaden. Hon visste att hon behöver en partner som brinner lika mycket för hälsa som hon själv. Så träffade hon Camilla som brann för hälsa och ville sadla om och byta bransch. Camilla visste att hon ville arbeta med hälsa men ändå få göra det hon tidigare jobbat med; företagsutveckling och ekonomi.

Där hittades lösningen på bådas drömmar. Ann behövde en person som kunde bygga företaget och grossistverksamhet och Camilla passade in perfekt både gällande vad hon var intresserad av och vad hon hade för kunnande. Tillsammans planerade vi och byggde upp en affärsplan för vår verksamhet. Holistic Health köptes upp av vårt nybildade aktiebolag Reviva oy ab år 2014.

Comments are closed