6588

VEM ÄR VI?

 
 

På Reviva hjälper vi våra klienter till en sundare livsstil och bättre hälsa genom kartläggning, diet, kosttillskott och egenvårdsprogram skräddarsytt enligt varje klients behov. Varje kundkontakt är viktig för oss, vi har en genuin önskan att hjälpa våra kunder.

Reviva-andan ska genomsyra allt vi gör och det vill vi att kunderna ska känna. Vi satsar på kontinuerlig utbildning inom det breda området hälsa eftersom det är viktigt för oss att vi och våra medarbetare får möjlighet att utvecklas.

Reviva fokuserar på renhet och kvalitet när det gäller kosttillskott och hälsoprodukter. Vi väljer endast de bästa produkterna som visat sig ha positiv effekt. Ifall det visar sig att en produkt inte uppfyller våra kvalitetskrav tas den bort ur vårt sortiment. Via kliniken håller vi oss uppdaterade med dagens hälsoproblem och bygger kontinuerligt på med ny kunskap. Detta är också vår styrka inom grossistverksamheten, att kunna erbjuda produkter som vi ser ge resultat och som vi dagligen arbetar med.

REVIVA TEAM

 

 

ANN SNELLMAN

 

Jag heter Ann Snellman och är grundare och delägare på Reviva. På Reviva jobbar jag primärt som terapeut. Utöver det arrangerar jag tillsammans med mina kollegor utbildningar inom hälsa. Jag har en bred utbildning inom hälsa med början med kinesiologi sedan 2010, och därefter har jag byggt på med näringslära, torrblodsanalysering, andningsinstruktör, psykopraktik, lymfaterapi och bioresonans frekvensmedicin. 

Jag är uthållig, ödmjuk och nyfiken inför varje arbetsuppdrag jag får och är inte rädd för utmaningar. Jag besitter en stor förmåga att kunna läsa av mina klienters kroppar och se vad just den enskilda individen har för utmaningar och behöver för att överkomma dem. Jag är även aktiv i sociala media, facebook, instagram och på bloggen.

Jag behandlar människor i alla åldrar med alla möjliga besvär, men jag jobbar allra mest med stress och utbrändhet som tar sig i uttryck i många fysiska och psykiska besvär. Behandlingarna ger mycket goda resultat i kombination med diet och kosttillskott.

 

 

PERNILLA FELLMAN

 

Jag heter Pernilla Fellman och är delägare på Reviva. Jag började jobba här 2016 efter att ha jobbat många år som närvårdare inom vårdbranschen. Jag hade länge känt att jag har mera att ge, och nu jobbar jag och stortrivs som terapeut. Jag har vidareutbildat mig inom torrblodsanalysering, kinesiologi, bioresonans frekvensmedicin, näringsmedicin och andningsterapi. Yoga har länge varit en viktig del i mitt liv där jag på flera plan sett hur viktigt det är att vi har en fungerande andning för att vi ska kunna återhämta oss och hjälpa kroppen till självläkning.

Det som är minst lika viktigt är tankens kraft, vi blir vad vi tänker. Därför försöker jag se det positiva i situationer och människor. Jag är glad, bra på att lyssna, och vill ständigt utvecklas som person och terapeut.

 

 

CAMILLA FORSBACKA

 

Jag heter Camilla och är anställd på Reviva sedan oktober 2017. Jag är utbildad närvårdare och har arbetat många år inom åldringsvården, speciellt med minnessjuka. Innan jag blev anställd var jag länge kund hos Reviva, och har följt med hur företaget utvecklats. Det hälsofrämjande arbete som företaget står för tilltalar mig.

Jag är intresserad av hälsa i form av mat och motion, och vill utvecklas och lära mig mera om hur man kan förebygga och nå optimal hälsa. På Reviva arbetar jag i kundbetjäningen och vill ge god service till kundens belåtenhet. Jag trivs att arbeta med och för människor och som person är jag lugn, tålmodig och social.

 

6589

REVIVAS STORY

 
 

Reviva grundades 2014, med bakgrund i företaget Holistic Health från 2009. Från affärsplanen från 2014 byggde vi upp det som i dag är Reviva: vi tror att hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande åtgärder är framtidens sätt att hålla sig frisk.

Vår affärsidé är att erbjuda högkvalitativa behandlingar och rena funktionsinriktade produkter som stöder kroppens egna självläkande processer. Vi säljer våra produkter till såväl slutkunder som återförsäljare.

REVIVA IDAG

 

Det gläder oss att vi fortsättningsvis står för det vi skrev i vår affärsplan då vi startade Reviva. I dag har vi ett stort nätverk inom komplementärmedicin och många samarbetspartners. Vi har lärt oss otroligt mycket, inte bara om branschen utan också om oss själva, och vi vill fortsätta att utvecklas:

  • Reviva har byggt upp en stor kompetens inom funktionsmedicin. Vi har kliniska, vetenskapliga analysverktyg och mätinstrument. Vi erbjuder högkvalitativa funktionsinriktade kosttillskott. Vi går kontinuerligt på utbildningar för att hålla oss uppdaterade när det gäller den senaste forskningen och utvecklingen. Med vårt helhetstänk kan vi arbeta med orsaksbehandling istället för symptomlindring.
  • Vi har utbildad personal som kompletterar varandra med egna specialområden. Alla strävar efter samma gemensamma mål – att inspirera människor till att få redskap och göra förändringar som leder till en bättre hälsa. Vi har alla en kompromisslös inställning till de arbeten vi sköter och vill utföra dem med högsta möjliga kvalitet.
  • En viktig del av Revivas verksamhet är att bygga grossistverksamheten tillsammans med våra samarbetspartners i Sverige via högkvalitativa utbildningar med fokus på näringsterapi.

Vill du boka tid? Ring eller skriv ett mejl, vi hjälper dig så gärna!Kontakta oss