VÅRA BEHANDLINGAR

 
3875
 

Reviva har ett brett utbud av behandlingar, och vi bygger ständigt på med mer kunskap. Vi utgår från noggrann anamnes (förhandsbild av patientens hälsostatus), noggranna tester och analyser för att sedan utvärdera vilken behandling som passar klientens hälsoutmaning bäst. Därefter påbörjas den behandling som klienten enligt utvärderingen har behov av. Vid återbesöken testar vi om behandlingen gett resultat med hjälp av våra olika analysverktyg.

 

TORRBLODSANALYS

 

Torrblodsanalysen ger fler ledtrådar till hälsostatusen. Vi ser bl.a. hur kroppens olika organ fungerar samt näringsbalansen.

 

Läs mera

 


 

CR 3000

 

CR3000 är ett högteknologiskt medicinskt instrument utvecklat av det italienska företaget Callegari.

 

Läs mera

 

 

NÄRINGSRÅDGIVNING

 

För att aktivera kroppens läkningsmekanismer kompletterar vi så gott som alltid med tillskott.

 

Läs mera

 

 

KINESIOLOGI

 

Genom kinesiologi (muskeltestning) kommunicerar terapeuten med nervsystemet och testar ut specifikt vad som försvagar eller stärker kroppen.

 

Läs mera

 

 

BIORESONANS

 

Bioresonansterapi, även kallat frekvensterapi, kartlägger hur hela kroppen mår. Den balanserar upp störningar i kroppens funktioner så att dess naturliga läkningsprocesser triggas igång.

 

 

Läs mera

 

 

ANDNING & BIOFEEDBACK

 

Andningen är en viktig pusselbit: vi mår som vi andas och andas som vi mår. Vi kontrollerar andningsbeteendet via Airpas-mätning och testar ifall det finns behov av behandling och andningsträning.

 

Läs mera

 

 

ANALYS.ME

 

Inför varje bokat besök till Reviva svarar klienten på frågor gällande sin hälsostatus via analysverktyget analys.me/reviva

 

Läs mera

 

Vill du veta mera?Kontakta oss