Ennen hoitoa

Ennen hoitoa:

Ennen hoitoa, muista olla syömättä ruokaa, johon et ole tottunut. Voit myös hyvin välttää kehoa stressaavaa ruokaa tai stressaavia juomia, esim. kahvia, energiajuomia, kokista, karkkia jne. Pue mukavat vaatteet. Liian piukat farkut voivat tukkia lihasvirtauksia ja heikentää lihaksia. Rayoscan-taajuushoitoon tulevien tulee muistaa, että vaatteissa tulee olla mahdollisimman vähän metalliosia ja että vaatteiden tulisi olla luonnonmateriaalista valmistettuja (farkut ok). Naisten ei tule pukea metallihakallisia rintaliivejä. Kuivaverianalyysiin tulevien tulee välttää syömistä 30 min ennen hoitoa.

HUOM! Tuo mukanasi mahdollisia syömiäsi ravintolisiä, äläkä syö niitä hoitoontulopäivänä. Haluamme nähdä, miten kehosi voi ilman ravintolisien tuomaa tukea.

Hoidon aikana et saa pitää taskussa matkapuhelinta tai muuta testeihin mahdollisesti vaikuttavaa. Testauksen aikana on pysyttävä mahdollisimman neutraalina, jotta testitulokset olisivat mahdollisimman oikein. Makaat tai istut mukavasti, vaatteet päällä, ja hoito on täysin kivuton.

Hoidon jälkeen on muistettava, että keho tarvitsee parantumisprosessien käynnistämiseksi rauhaa. Suosittelemme, ettet uuvuta itseäsi täysin kahden hoitoa seuraavan vuorokauden aikana. Vesi auttaa kehon parantumista, joten juo entistä enemmän vettä hoidon jälkeen. Toisille saattaa tulla huonontumista osoittavia oireita, kun keho poistaa myrkkyjä ja kuona-aineita. Kyseeseen voivat tulla päänsärky, huonovointisuus, kipua kehossa, ärtyneisyyttä, väsymystä jne. Toiset saattavat saada enemmän energiaa ja hyödyntävät tilaisuutta pestäkseen ikkunoita, tehdäkseen suursiivousta tai käyttääkseen energiaa pakollisiin askareisiin. Suosittelemme, että ylimääräistä energiaa käytetään nöyrin mielin ja että ehkä tehdään jotain vähemmän vaativaa mutta hauskaa.