Kliniikka, kauppa & tukku

RAVINTONEUVONTA &
ENNALTAEHKÄISEVÄ
TERVEYDENHUOLTO

LUE LISÄÄ REVIVASTA

Pietarsaaressa & online

PUHTAUTTA

VERKKOKAUPPA

& LAATUA

HOIDOT

 
3830
 

Keholla on verraton itseparantava kyky. Valitettavasti nyky-yhteiskunta altistaa meidät sen verran suurille paineille, että itsekorjausmekanismimme ylirasittuvat. Tämä saattaa ajan myötä johtaa erilaisiin oireisiin ja sairauksiin. Myös ruokavalio, elintavat ja ympäristö vaikuttavat kehoon, kuten myös tunteet ja ajatusmallit.

 

Me Revivalaiset pyrimme näkemään koko ihmisen. Hoitomme ja suosittelemamme ravintolisät pyrkivät aktivoimaan kehon omat parantumismekanismit, jotta sisäinen puhdistus ja itseparantuminen pääsisivät alkamaan.

 

KUIVAVERIANALYYSI

 

Kuivaverianalyysi DBA (Dry Blood Analysis) on vakiintunut kehon ravintotasapainon lukuväline, jonka avulla voidaan nähdä, miten keho toimii. Analyysi toimii ikään kuin solujesi voinnin peilikuvana.

 

Lue lisää

 


 

CR 3000

 

CR3000 on italialaisen Callegari-yrityksen kehittämä lääketieteellinen laita. CR3000 suorittaa sormeen tehtävän kapillaaripunktion ja eri reagenssien avulla useita verianalyyseja

 

Lue lisää

 

 

RAVINTONEUTONTA

 

Ravintoneuvonta on osa kaikkia Revivan hoitoja. Testaamme ja neuvomme asiakkaalle, miten hän voi säilyttää ja palauttaa kehon luonnollisen ravintotasapainon sekä mitkä elintarvikkeet heikentävät kehoa.

 

Lue lisää

 

 

KINESIOLOGIA

 

Kinesiologia on täydentävän lääketieteen integroitu muoto. Lihasten ja keskushermoston toiminta rekisteröidään neuromotorisin testein.

 

Lue lisää

 

 

BIORESONANSSI

 

 Bioresonanssiterapiaa kutsutaan myös taajuusterapiaksi ja sillä kartoitetaan koko kehon vointia. Terapiamuotoa käytetään kehon toiminnoissa esiintyvien häiriöiden tasapainottamiseen niin, että kehon luonnolliset parantumisprosessit käynnistyvät.

 

Lue lisää

 

 

HENGITYS & BIOFEEDBACK

 

 Hengityksen ja hyvinvoinnin välillä on vahva yhteys ja monien elintapasairauksien taustalla on vääränlainen hengityskäyttäytyminen. Katsomme hengityskäyttäytymisen ja testaamme, korjaamme ja laadimme tarvittaessa myös treeniohjelman.

 

Lue lisää

 

 

ANALYS.ME

 

Analys.me/reviva on oireiden ja terveysongelmien analysointiin käyttämämme työkalu, jolla identifioidaan mahdollisia ravinnonpuutteita ja joka antaa meille asiakkaasta anamneesin (ennakkokuvan) ennen käyntiä.

 

Lue lisää

 

 

MUUT ANALYYSIT

 

Teemme erilaisia verikokeita ja virtsakokeita voidaksemme varmalla tavalla todeta epätasapainot ja myös jälkikäteen nähdä, että hoito on antanut tuloksia. Lue lisää yksittäisistä analyyseistä ja niiden hinnoista.

 

Lue lisää

 

Miten hoito suoritetaan?Lue lisää tästä!

REVIVASTA

 

Reviva on koko ihmiseen keskittyvä terveysklinikka. Haemme pelkän oireiden helpottamisen sijaan asiakkaiden terveysongelmien syytä. Toimimme funktionaalisen lääketieteen piirissä.

 

Terapeuttimme auttavat kartoituksen, ravinnon, ravintolisien ja jokaisen asiakkaan omien tarpeiden perusteella räätälöityjen itsehoito-ohjelmien kautta asiakkaita terveellisempien elintapojen ja paremman terveyden saavuttamiseen.

 

Reviva keskittyy ravintolisien ja terveystuotteiden osalta puhtauteen ja laatuun. Myymme ainoastaan parhaita ja positiivista vaikutusta osoittaneita tuotteita. Jos osoittautuu, että tuote ei täytä laatuvaatimuksiamme, se poistetaan valikoimasta. Pysymme klinikan kautta nykypäivän terveysongelmien suhteen ajan tasalla ja lisäämme jatkuvasti uutta tietoa. Tämä on myös vahvuutemme tukkukaupan osalta, sillä voimme tarjota tuotteita, joiden vaikutuksen näemme ja joiden parissa työskentelemme päivittäin.

 

LUE LISÄÄ

REVIVA-TIIMI

 
3830
 

Jokainen asiakaskontakti on meille tärkeä. Meillä on aito halu auttaa asiakkaita. Kaikessa tekemässämme on oltava Reviva-henkeä, jota asiakkaiden on myös kyettävä tuntemaan. Panostamme laajalla terveysalalla jatkuvaan koulutukseen. Meille on tärkeää, että niin me kuin työntekijät pääsemme kehittymään. Yhteinen tavoitteemme on inspiroida ihmisiä tekemään parannuksia niin, että he saavuttavat terveellisemmän elämäntyylin ja paremman terveyden.

 

KAUPPA & TUKKUKAUPPA

 

Valikoimastamme löydät Thorne Researchin korkeinta laatua olevat ravintolisät, Supreme Nutritionsin nk. whole food -ravintolisät, pelkästään koulutettujen jälleenmyyjien myymiä Egenvårdspoolenin toimintokeskeiset ravintolisät, Ancient Mineralsin ulkoiseen tarkoitettuja magnesiumtuotteita, Finberryn kotimaisia kuivattuja marjoja ja yrttejä, M HandMadesin ja RimitaGreensin luomuvalmisteisia ihonhoitotuotteita sekä erilaisia luomuruokatuotteita, joissa keskitymme gluteenittomiin ja sokerittomiin tuotteisiin.

 

Löydät meidät Pietarsaaren idyllisestä Rosenlundista, osoitteesta Puutarhakatu 6B. Aukioloajat ovat ma–to klo 8–16, pe klo 8–14:30.

 

LUE LISÄÄ TUOTTEISTAMME
6583

MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT

 
3830
 
Haluatko varata ajan? Soita tai lähetä sähköpostia, autamma mielellämme!Ota yhteyttä