Huminiqum

27,00 

Kasvipohjaisia ​​kivennäisaineita, hivenaineita, hivenaineita, C-vitamiinia, fulvohappoa ja humushappoa sisältävä ravintolisä vegaanisissa kapseleissa.

120 kapselia

Varasto loppu

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Kuvaus

Humiinihappoja syntyy kymmenien tuhansien (miljoonien) vuosien aikana kasvibiomassan hajoamisprosesseissa (kasvi – turve – ruskohiili – musta kivihiili – timantti). Luonnollinen humus- ja fulvohappo sisältää monia kivennäisaineita ja sitä voidaan saada biologisessa muodossa.

Humiinihapot ovat kemiallisesti toisaalta luonnollisia kinoniyhdisteitä ja toisaalta luonnollisia polymeerimolekyylejä, joiden perusrakennuspalikoita ovat pienimolekyyliset fulvohapot. Osa niistä imeytyy näin ollen elimistöön (viruksia estävä, energiaa tuottava katalyytti, immuunijärjestelmää vahvistava ja myrkkyjä poistava vaikutus), kun taas toiset jäävät stimuloimaan suolistoa, säätelemään suolistoflooraa, pitämään ravintoaineet hyvässä kunnossa, sitomaan ja poistamaan myrkyllisiä aineita. raskasmetallit (esim. Hg, Al, t Pb, As, radioaktiiviset aineet jne…) toksiinit ja lääkejäämät.

”Luonnollisina viruslääkkeinä” ja ”vaihtoehtoisina antibiooteina” tunnettujen humus- ja fulvohappojen vaikutukset ovat olleet nykytieteen tiedossa tuhansia vuosia. Aktiivinen ainesosa uutetaan maailmanlaajuisesta luonnollisesta humusmineraalista (Leonardite) Unkarissa.

Ravitsemusilmoitus

Annostus:2-4 kapselia (4 kapselia kahdessa osassa (2×2 kpl) otetaan aamulla ja illalla). On suositeltavaa ottaa 15-20 minuuttia ennen ateriaa.

1 kapseli sisältää: 

Aine Annos DRI%
Fulvohappo 120 mg *
Humushappo 50 mg *
C-vitamiini 41 % 51,25 %
Maarianohdakeuute 21 mg *
Pii 4,2 mg *
Rauta 1,8 mg 12,85 %
Sinkki 1,3 mg 13 %
Mangaani 0,35 mg 18,5 %
Kupari 0,1 mg 10 %
Bor 0,05 mg *
Molybdeeni 12 mcg 24 %
Jodi 12 mcg 8 %
Seleeni 10 mcg 18,2 %
Kromi 10 mcg 25 %

DRI% (vuorokautisen saannin vertailuarvo).

* vuorokautisen saannin vertailuarvo puuttuu.

Säilöntäaineeton.

Suositeltua annosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ainesosat: 

Fulvojhappo, Humushappo, Kalsiumkloridi, Piigeeli, Magnesium -L-askorbaatti, Rautasulfaatti, Sinkki-L-askorbaatti, Natriumvetyfosfaatti, Mangaani-L-askorbaatti, Kuparisulfaatti, Natriumboraatti, Kaliumjodidi, Ammoniummolibdattit, Natriumselenaatti, Kromikloridi, kasvisperäisiä selluloosakapseleita.