THORNE RESEARCH LISÄRAVINTEET

Thorne Research on yksi maailman johtavista puhtaiden ja hypoallergisten ravintolisien valmistajista ja kehittäjistä. Thorne Researchin tuotteet koostuvat ravintoaineista, jotka on uutettu takuu puhtaista ja lisäaineettomista raaka-aineista. Tuotteiden puhtaus johtaa parempaan imeytymiseen (absorboitumiseen) ja kohonneeseen biosaatavuuteen.

Puhtaat ravintolisät

Thorne Research on yli 30 vuoden aikana asettanut, ravintolisän valmistuksen toimialalle, laatua, puhtautta ja tuotekoostumusta koskevat standardit. Thorne Researchin filosofia on valmistaa puhtaimmat, turvallisimmat ja tehokkaimmat valmistettavissa olevat ravintolisät. Heidän missionaan on parantaa ihmisten terveyttä ja hyvinvointia tarjoamalla erinomaisia ravintolisiä, jotka ovat saavuttaneet korkeimman tason laadussa sekä puhtaudessa ja näin luoda kunnioitetuimman sekä arvostetuimman yrityksen ravintolisä alalla.

Vapaaehtoinen laaduntarkkailu

Thorne Research on yksi niistä ravintolisä yrityksistä, joka harjoittaa omaa tutkimusta, valmistusta ja jakelua. Thorne Research on asettanut itselleen vapaaehtoisesti maailman rankimman laaduntarkkailun. Sen suorittaa Australian valtion sertifiointijärjestö Therapeutic Goods Administration, TGA, joka toimii myös lääketeollisuuden laaduntarkkailijana. Tällä alalla on harvinaista sitoutua näin rankkaan (ja hintavaan) laaduntarkkailuun vapaaehtoisesti.

Me valitsemme Thorne Researchin tuotteet korkean laadun ja ainesosien tehokkuuden vuoksi sekä kapseleiden, pulverin ja öljyn puhtauden vuoksi ja, koska tuotteet eivät sisällä mahdollista allergiaa aiheuttavaa ainesosaa.

Osta Thorne tuotteet täältä!