6168

VEM ÄR VI?

 
 

På Reviva hjälper vi våra klienter till en sundare livsstil och bättre hälsa genom kartläggning, diet, kosttillskott och egenvårdsprogram skräddarsytt enligt varje klients behov. Varje kundkontakt är viktig för oss, vi har en genuin önskan att hjälpa våra kunder.

Reviva-andan ska genomsyra allt vi gör och det vill vi att kunderna ska känna. Vi satsar på kontinuerlig utbildning inom det breda området hälsa eftersom det är viktigt för oss att vi och våra medarbetare får möjlighet att utvecklas.

Reviva fokuserar på renhet och kvalitet när det gäller kosttillskott och hälsoprodukter. Vi väljer endast de bästa produkterna som visat sig ha positiv effekt. Ifall det visar sig att en produkt inte uppfyller våra kvalitetskrav tas den bort ur vårt sortiment. Via kliniken håller vi oss uppdaterade med dagens hälsoproblem och bygger kontinuerligt på med ny kunskap. Detta är också vår styrka inom grossistverksamheten, att kunna erbjuda produkter som vi ser ge resultat och som vi dagligen arbetar med.

REVIVA TEAM

 

 

CAMILLA LILLQVIST-SKOTT

 

Jag heter Camilla och är grundare och delägare på Reviva. Jag fungerar som allt-i-allo och ser till att alla våra processer fungerar – allt från daglig verksamhet till företagsutveckling. Jag är utbildad ekonomie magister och har tidigare jobbat med kvalitet och ekonomi, men livet styrde in mig på hälsofrågor. År 2014 vågade jag ta steget och sadlade om till den bransch jag brinner för – hälsa.

Under åren sedan dess har jag utbildat mig inom näringslära, torrblodsanalysering, bioresonans frekvensmedicin och andning. Den kunskap jag har fått använder jag som terapeut på deltid och till kundbetjäning för kunder och återförsäljare.

Det blir aldrig tråkigt i ett litet företag som ständigt vill utvecklas. Jag parerar mellan  arbetsuppgifter inom försäljning, inköp, etiketter för märkning, produktfrågor, kvalitet, ekonomi, IT, administration,  websida och webshop.

 

 

ANN SNELLMAN

 

Jag heter Ann Snellman och är grundare och delägare på Reviva. På Reviva jobbar jag primärt som terapeut. Utöver det arrangerar jag tillsammans med mina kollegor utbildningar inom hälsa. Jag har en bred utbildning inom hälsa med början med kinesiologi sedan 2010, och därefter har jag byggt på med näringslära, torrblodsanalysering, andningsinstruktör, psykopraktik, lymfaterapi och bioresonans frekvensmedicin. 

Jag är uthållig, ödmjuk och nyfiken inför varje arbetsuppdrag jag får och är inte rädd för utmaningar. Jag besitter en stor förmåga att kunna läsa av mina klienters kroppar och se vad just den enskilda individen har för utmaningar och behöver för att överkomma dem. Jag är även aktiv i sociala media, facebook, instagram och på bloggen.

Jag behandlar människor i alla åldrar med alla möjliga besvär, men jag jobbar allra mest med stress och utbrändhet som tar sig i uttryck i många fysiska och psykiska besvär. Behandlingarna ger mycket goda resultat i kombination med diet och kosttillskott.

 

 

PERNILLA FELLMAN

 

Jag heter Pernilla Fellman och är delägare på Reviva. Jag började jobba här 2016 efter att ha jobbat många år som närvårdare inom vårdbranschen. Jag hade länge känt att jag har mera att ge, och nu jobbar jag och stortrivs som terapeut. Jag har vidareutbildat mig inom torrblodsanalysering, kinesiologi, bioresonans frekvensmedicin, näringsmedicin och andningsterapi. Yoga har länge varit en viktig del i mitt liv där jag på flera plan sett hur viktigt det är att vi har en fungerande andning för att vi ska kunna återhämta oss och hjälpa kroppen till självläkning.

Det som är minst lika viktigt är tankens kraft, vi blir vad vi tänker. Därför försöker jag se det positiva i situationer och människor. Jag är glad, bra på att lyssna, och vill ständigt utvecklas som person och terapeut.

 

 

CAMILLA FORSBACKA

 

Jag heter Camilla och är anställd på Reviva sedan oktober 2017. Jag är utbildad närvårdare och har arbetat många år inom åldringsvården, speciellt med minnessjuka. Innan jag blev anställd var jag länge kund hos Reviva, och har följt med hur företaget utvecklats. Det hälsofrämjande arbete som företaget står för tilltalar mig.

Jag är intresserad av hälsa i form av mat och motion, och vill utvecklas och lära mig mera om hur man kan förebygga och nå optimal hälsa. På Reviva arbetar jag i kundbetjäningen och vill ge god service till kundens belåtenhet. Jag trivs att arbeta med och för människor och som person är jag lugn, tålmodig och social.

 

6171

REVIVAS STORY

 
 

Reviva grundades 2014 av Ann Snellman och Camilla Lillqvist-Skott, med en bakgrund i företaget Holistic Health från 2009. Från affärsplanen år 2014 byggde vi upp det som i dag är Reviva: Vi tror att hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande åtgärder är framtidens sätt att hålla sig frisk.

Vår affärsidé är att erbjuda högkvalitativa behandlingar och rena funktionsinriktade produkter, som stöder kroppens egna självläkande processer. Våra produkter säljer vi åt såväl slutkunder som återförsäljare.

BAKGRUND

 

Ett stort intresse för alternativ medicin ledde Ann till studier i Stockholm där hon började studera kinesiologi. År 2009 föddes företaget Holistic Health i Jakobstad.

Ann brann även för näringsterapi och i slutet av studierna blev hon återförsäljare till några av världens renaste kosttillskott, Thorne Research och Supreme Nutrition. Hon märkte att de påskyndade läkningsprocesserna och gav hållbarhet i behandlingarna. Dessutom var de trygga att arbeta med då de är lättupptagliga och hypoallergena.

Vid den här tidpunkten var Ann den enda terapeut i Finland som använde de här produkterna och hon drömde om att få ut dem på finska marknaden. För att lyckas behövde hon en partner. Så när hon träffade Camilla, som ville byta bransch, hittades lösningen på bådas drömmar. Tillsammans gjorde de en affärsplan för verksamheten och Holistic Health köptes upp av det nybildade Reviva oy ab år 2014.

Reviva flyttade in i fina utrymmen i fd Rosenlunds prästgård, med Aspegrens trädgård som omgivning. De byggde upp processer och arbetade hårt för att utvecklas. Via en mikronäringslärautbildning i Stockholm  träffade de nästa samarbetspartner, Egenvårdspoolen; ett svenskt grossistföretag på kosttillskott som även erbjuder högkvalitativa och vetenskapliga utbildningar inom hälsa. 

Följande steg var utbildning i torrblodsanalysering. Det gav en stark grund för behandlingarna. I samband med detta anställdes Pernilla Fellman, som först arbetade i kundbetjäningen för att vartefter skolning övergå till terapeut på heltid. För att kunna fokusera mera på utvecklingen av grossistverksamheten behövde de anställa en resurs till. Hösten 2017 anställdes Camilla Forsbacka till kundbetjäningen. 

 

REVIVA IDAG

 

Det gläder oss att vi fortsättningsvis står för det vi skrev i vår affärsplan då vi startade Reviva. Vi har idag ett stort nätverk inom komplementärmedicin och många samarbetspartners. Vi har lärt oss otroligt mycket, inte bara om branschen utan också om oss själva, och vi vill fortsätta att utvecklas;

  • Reviva har byggt upp en stor kompetens inom funktionsmedicin. Vi har kliniska, vetenskapliga analysverktyg och mätinstrument. Vi erbjuder högkvalitativa funktionsinriktade kosttillskott. Vi går kontinuerligt på utbildningar för att hålla oss uppdaterade och följa med senaste forskning och utveckling. Med vårt helhetstänk kan vi arbeta med orsaksbehandling istället för symptomlindring.
  • Vi har utbildad personal som kompletterar varandra med egna specialområden. Vi strävar efter samma gemensamma mål; inspirera människor till att få redskap och göra förändringar till en bättre hälsa. Vi har alla en kompromisslös inställning till de arbeten vi skall sköta och vill göra det med högsta kvalitet.
  • Reviva har som viktig del i sin verksamhet att bygga grossistverksamheten tillsammans med våra samarbetspartners i Sverige via högkvalitativa utbildningar med fokus på näringsterapi.

Vill du boka tid? Ring eller skriv ett mejl, vi hjälper dig så gärna!Kontakta oss