NU FINNS VI OCKSÅ I LOVISA!

 
 

På Reviva hjälper vi våra klienter till en sundare livsstil och bättre hälsa genom kartläggning, diet, kosttillskott och egenvårdsprogram skräddarsytt enligt varje klients behov. Varje kundkontakt är viktig för oss, vi har en genuin önskan att hjälpa våra kunder.

Reviva-andan ska genomsyra allt vi gör och det vill vi att kunderna ska känna. Vi satsar på kontinuerlig utbildning inom det breda området hälsa eftersom det är viktigt för oss att vi och våra medarbetare får möjlighet att utvecklas.

Reviva fokuserar på renhet och kvalitet när det gäller kosttillskott och hälsoprodukter. Vi väljer endast de bästa produkterna som visat sig ha positiv effekt. Ifall det visar sig att en produkt inte uppfyller våra kvalitetskrav tas den bort ur vårt sortiment. Via kliniken håller vi oss uppdaterade med dagens hälsoproblem och bygger kontinuerligt på med ny kunskap. Detta är också vår styrka inom grossistverksamheten, att kunna erbjuda produkter som vi ser ge resultat och som vi dagligen arbetar med.

REVIVA-teamet i Lovisa

 


 

ÅSA RUDNÄS-LAX

 

Jag heter Åsa Rudnäs -Lax och jobbar på Reviva-kliniken i Lovisa. Jag har ett brinnande intresse för kost och hälsa och älskar att inspirera och hjälpa människor till bättre hälsa. Jag har alltid varit intresserad av idrott och därifrån utvecklades mitt intresse för att ta hand om kroppen på bästa sätt och ge den de bästa förutsättningarna för att fungera optimalt. Naturen är också viktig för mej, där hämtar jag inspiration och krafter. Jag älskar att vandra i skogen och vara ute vid havet. Jag är nyfiken, envis och vill ständigt lära mej nytt.

Jag är utbildad hälso -och livsstilsterapeut från Holistic Health Academy och licensierad kostrådgivare. Jag studerar för tillfället till kinesiolog och är även utbildad inom torrblodsanalys och bioresonans. Jag jobbar utifrån ett holistiskt synsätt där jag ser till flera faktorer som påverkar din hälsa . Jag letar efter grundorsaken till olika hälsobesvär och använder bl.a. kost/näringskemi och fysiska behandlingar för att hjälpa kroppen att komma i balans. Jag jobbar med människor med olika typer av hälsoutmaningar, men även med friska människor som vill se hur bra de kan må.

Vill du boka tid? Ring eller skriv ett mejl, vi hjälper dig så gärna!Kontakta oss