HUDVÅRD

Nedan finner du våra kurser inom hudvård, både som blockutbildningar och distanskurser. Genom djupdykningar i olika områden lär du dig att skräddarsy behandlingsrekommendationer bättre. Här kan du välja kurser inom olika områden som passar dig och dina kundbehov:

Torrblodsanalys DBA-metodiken – blockutbildning

Går du i tankarna att vilja börja jobba med alternativmedicin eller vill du bygga på och komplettera med nytt i din nuvarande terapi?

Torrblodsanalysering i mikroskop ger en stark, trovärdig och vetenskaplig grund som passar för alla och ger förtroende för terapeuten. Du kan genast se i mikroskop om kundens hudbesvär orsakas av mikrobpåslag, allergi, näringsbrister eller andra obalanser.

Distanskurser inom hudvård:

HUDKURS -för närings- och hud terapeuter
Vi kommer att gå igenom olika typer av hudproblem och vad som finns att göra åt dessa. Både utifrån men också inifrån. Under utbildningen delar vi med oss av våra erfarenheter.
PREPARATLÄRA – HUDVÅRD INIFRÅN
Huden behöver även bra näring inifrån i tillräcklig mängd och i rätt kombination. Under utbildningen kommer vi även att ta upp ett antal klientfall och hur man tänker kring dessa vad gäller näring.