BEHANDLING

Kinesiologibehandling

 

Kunder som kommer till oss har prövat på det mesta och inte blivit bättre. På Reviva har vi genom åren samlat ihop det mesta som kan stressa en kropp. Mat, mikrober, djur, luftburna allergier, Kinesiologimetaller, strålning osv. Dessa har vi sedan gjort ett protokoll över. Vi anpassar oss efter klientens behov.

Vid första besöket går vi igenom alla testerna för att se vad som stressar nervsystemet och på vilket sätt vi kan åtgärda stressen. Behandlingsteknikerna vi använder oss av är många; näringsterapi, diet, detoxkurer, akupunktur, psykopraktik av olika slag t.ex. “tapping” i kombination med samtalsterapi, stressterapi och vid behov att få ett lugnt hem så klienten får sova bra för att kunna återhämta sig och läka på natten.

Vi försöker på alla plan få nervsystemet i parasympatikus. Alltså eliminera allt som stressar enligt det protokoll vi arbetat fram. När vårt nervsystem är i parasympatikus är vi inte lika hyperkänsliga och vi orkar läka och reparera. Vi testar även kundens allmäntillstånd, primära organ/körtel och HPA-axel för få igång kroppens egen självläkning. Klienten får sedan hem ett egenvårdsprogram där han/hon kan själv stödja kroppens egen självläkning.

På återbesöken går vi igen igenom protokollet för att se vad som ändrats sedan sist och går igenom fortsatta behandlingsbehov.

 

 

 

Comments are closed