Vem vi är

Reviva är ett hälsoföretag som finns i Jakobstad, Finland. Hos oss finns klinik med mottagning, hälsokostbutik, webshop och ett brett sortiment med över 300 olika produkter i sortimentet för våra återförsäljare. Vår värdering är att främja hälsan och välmående på ett vetenskapligt grundat sätt. Vi vill erbjuda kliniskt beprövade kosttillskott av högsta kvalitet och undviker extra tillsatsämne så långt det är möjligt. Vi håller oss ständigt uppdaterade, bygger på ny kunskap vartefter vetenskapen går framåt.

Erfarenhet

Reviva är ett hälsoföretag med 15 års erfarenhet i branschen. Företaget har byggts upp vartefter från att vara klinik med mottagning där vi med åren byggt kunskap och erfarenheter från patientfall och dagens hälsoutmaningar. Vidare öppnades hälsokostbutik och därefter både webshop och grossistverksamhet. Vårt omfattande nätverk inkluderar nyckelpersoner med över 30 års erfarenhet i branschen. Att kombinera praktisk erfarenhet och kunskap tror vi är nyckeln till pålitlig vägledning inom terapi och kosttillskott.

Hur vi jobbar

Vi vill jobba nära kunden och finnas till som stöd för våra återförsäljare för att säkerställa att de kan erbjuda det bästa stödet för sina egna kunder. Vi strävar efter att ge snabb service och snabba leveranser. Det skall vara lågtröskel att vara i kontakt med oss då frågor och hälsoutmaningar uppstår.

Produkter

Vi erbjuder kosttillskott av hög kvalitet med ren råvara och strävar efter att ha så lite tillsatsämnen som det är möjligt. Finns det tillsatsämnen skall de också vara rena och naturliga för kroppen. Vi har ett brett utbud med över 300 olika kosttillskott i sortimentet. Vid behov kan vi guida dig i sortimentet för att hitta exakt den produkt som passar just för dig och dina hälsoutmaningar. Vi hjälper dig med glädje!

Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig på din resa mot bättre hälsa och välbefinnande. Din hälsa är vår prioritet.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Nyhetsbrev

Leveransvillkor
Vi levererar din beställning med post, vanligtvis tar det 1 arbetsdag från mottagandet av beställningen. Det är normalt att försändelsen kan avhämtas från posten inom 1–3 arbetsdagar efter att ordern är lagd. Om förseningar meddelar vi snarast.

Integritetsskydd
Sparade personuppgifter i Oy Reviva Ab:s webbshops användarregister används till att sköta kundförhållanden och kontakter, i marknadsföringssyfte samt till andra syften som hör till webbshopen.

Betalningsinformation
Vi använder Klarna som leverantör av vår kassa. Du kan också betala din beställning med Visa (credit eller debit), Visa Electron, Mastercard (credit eller debit), American Express-kort med mera. Du kan även handla med Google Pay samt Apple Pay.