Vem vi är

Välkommen till Reviva – Ditt första val för kliniskt beprövade kosttillskott och hälsoprodukter som är baserade på vetenskaplig forskning och vår egen passion för hälsa och välmående. Vi på Reviva är stolta över att erbjuda våra kunder ett brett utbud av kosttillskott som inte bara är effektiva utan också framtagna med högsta standard av noggrann forskning. Vårt mål är att främja din hälsa och välmående på ett vetenskapligt grundat sätt, och vi strävar alltid efter att ligga i framkant när det gäller nutritionsinnovation.

Med 15 års erfarenhet inom näringsterapi och kosttillskottsbranschen har vi utvecklat djup insikt och expertis. Vårt omfattande nätverk inkluderar nyckelpersoner med över 30 års erfarenhet i branschen. Denna kombination av praktisk erfarenhet och starka relationer gör oss väl rustad för att leverera kvalificerad och pålitlig vägledning inom terapi och kosttillskott. Vi ser fram emot att fortsätta dela vår kunskap och stödja andra på deras hälsorelaterade resor.

Erfarenhet

Hur vi jobbar

Vi strävar efter att skapa en holistisk upplevelse för våra kunder, baserad på vetenskapliga metoder och beprövade erfarenheter. Vårt fokus ligger på att främja välmående genom högkvalitativa utbildningar och produkter. Genom noggrant utvalda och vetenskapligt stödda metoder strävar vi efter att maximera resultat för våra kunder. Dessutom tillhandahåller vi dessa högkvalitativa resurser till våra återförsäljare för att säkerställa att de kan erbjuda det bästa stödet för sina egna kunder. Vår dedikation ligger i att skapa en meningsfull inverkan på hälsa och välbefinnande.

Välkommen till vårt sortiment av produkter där kvalitet och kunskap står i fokus. Våra kosttillskott håller en hög standard och är formulerade för renhet. Med ett brett utbud strävar vi efter att tillgodose olika behov. Oavsett om du söker specifika vitaminer, mineraler, örter eller andra tillskott, finns här de du behöver för att stödja din hälsa. Utforska vårt sortiment och upptäck produkterna som är skapade med omsorg för att möta dina behov och hälsoambitioner.

Produkter

Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig på din resa mot bättre hälsa och välbefinnande. Din hälsa är vår prioritet.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Nyhetsbrev

Leveransvillkor
Vi levererar din beställning med post, vanligtvis tar det 1 arbetsdag från mottagandet av beställningen. Det är normalt att försändelsen kan avhämtas från posten inom 1–3 arbetsdagar efter att ordern är lagd. Om förseningar meddelar vi snarast.

Integritetsskydd
Sparade personuppgifter i Oy Reviva Ab:s webbshops användarregister används till att sköta kundförhållanden och kontakter, i marknadsföringssyfte samt till andra syften som hör till webbshopen.

Betalningsinformation
Vi använder Klarna som leverantör av vår kassa. Du kan också betala din beställning med Visa (credit eller debit), Visa Electron, Mastercard (credit eller debit), American Express-kort med mera. Du kan även handla med Google Pay samt Apple Pay.