REVIVA

Kliniikka, Kauppa & Tukku

RAVINTONEUVONTA, LUONTAISTUOTTEET & ENNALTAEHKÄISEVÄ TERVEYDENHOITO

Pietarsaaressa & Online

Reviva on koko ihmiseen keskittyvä terveysklinikka. Haemme pelkän oireiden helpottamisen sijaan asiakkaiden terveysongelmien syytä. Toimimme funktionaalisen lääketieteen piirissä.

Terapeuttimme auttavat kartoituksen, ravinnon, ravintolisien ja jokaisen asiakkaan omien tarpeiden perusteella räätälöityjen itsehoito-ohjelmien kautta asiakkaita terveellisempien elintapojen ja paremman terveyden saavuttamiseen.

Reviva keskittyy ravintolisien, luontaistuotteiden ja terveystuotteiden osalta puhtauteen ja laatuun. Myymme ainoastaan parhaita ja positiivista vaikutusta osoittaneita tuotteita. Jos osoittautuu, että tuote ei täytä laatuvaatimuksiamme, se poistetaan valikoimasta. Pysymme klinikan kautta nykypäivän terveysongelmien suhteen ajan tasalla ja lisäämme jatkuvasti uutta tietoa. Tämä on myös vahvuutemme tukkukaupan osalta, sillä voimme tarjota tuotteita, joiden vaikutuksen näemme ja joiden parissa työskentelemme päivittäin.

HOIDOT & LUONTAISHOIDOT

Me Revivalaiset pyrimme näkemään koko ihmisen. Koulutuksen osalta olemme johtavia yrityksiä Suomessa. Vastuullinen toiminta on kaiken ydin, siksi hoidot ja suosittelemamme ravintolisät ovat tutkittuja ja turvallisia. Ravintolisien avulla voimme antaa keholle juuri sitä ainetta mistä on puutetta ja siten aktivoida kehon omat parantumismekanismit, jotta sisäinen puhdistus ja itseparantuminen pääsisivät alkamaan.

ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA

Ann Snellman

ann@reviva.fi

Pernilla Fellman

REVIVA-TIIMI

Jokainen asiakaskontakti on meille tärkeä. Meillä on aito halu auttaa asiakkaita. Kaikessa tekemässämme on oltava Reviva-henkeä, jota asiakkaiden on myös kyettävä tuntemaan. Panostamme laajalla terveysalalla jatkuvaan koulutukseen. Meille on tärkeää, että niin me kuin työntekijät pääsemme kehittymään. Yhteinen tavoitteemme on inspiroida ihmisiä tekemään parannuksia niin, että he saavuttavat terveellisemmän elämäntyylin ja paremman terveyden.

KAUPPA & TUKKUKAUPPA

Valikoimastamme löydät Thorne Researchin korkeinta laatua olevat ravintolisät ja luontaistuotteet, Supreme Nutritionsin nk. whole food -ravintolisät, pelkästään koulutettujen jälleenmyyjien myymiä Egenvårdspoolenin luontaistuotteet ja ravintolisät, Ancient Mineralsin ulkoiseen tarkoitettuja magnesiumtuotteita, Finberryn kotimaisia kuivattuja marjoja ja yrttejä, M HandMadesin ja RimitaGreensin luomuvalmisteisia ihonhoitotuotteita sekä erilaisia luomuruokatuotteita, joissa keskitymme gluteenittomiin ja sokerittomiin tuotteisiin.

MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT

Revivan terveyssivuilta voit lukea sekä yhtä että toista terveyttä ja hyvinvointia koskevista asioista. Puhumme muun muassa stressistä, ravintolisistä ja hengityksestä. Jotkut asiakkaistamme kertovat myös, miten he ovat kokeneet palvelumme.