Nyutbildade terapeuter inom torrblodsanalys (DBA-metodiken)

Premiär för ny utbildade terapeuter inom analysering av torrblod.

Under höst-terminen har vi på reviva haft premiär och dragit torrblodsanalysutbildning i samarbete med egenvårdspoolen.

Vi har haft två ivriga och entusiastiska terapeuter på skolning och nu är de diplomerade och kan på samma sätt som vi på reviva erbjuda torrblodsanalys på deras mottagning. Så givande för oss att få lära känna er Mari-Louise och Åsa. Ni är fantastiska människor.

Vi vill lyfta fram och presentera dem. Vi börjar med Mari-Louise Strandberg

Marie-Louise började sin bana inom akut och ambulanssjukvård, och totalt har hon arbetat 23 år inom vården. Hon berättar…

…som 30 åring var jag ett vrak! Förstörd matsmältning, minneslös och söndervärkt. 

Från vårdens sida fanns ingen hjälp att få och jag började själv söka orsakerna till att jag mådde så dåligt. Att något var fel visste jag ju.

Orsaken fanns i mina tänder och i samband med amalgamsanering började jag läsa in mig på kosttillskott för att kunna hjälpa mig själv, och på den vägen blev jag terapeut.

Den första kursen gick jag i Estland, och fick grunder i acupunktur, homeopati, örtmedicin och osteopati.

Kort därefter grundade jag mitt företag Bio-Energica – naturlig vård. Långt och krångligt namn som i princip bara står för ”Levande energi”. Men med tanke på att det är just det jag arbetar mycket med idag, så fick jag till namnet ganska bra?

Under årens lopp har jag byggt på med utbildningar i zonterapi, ansiktszonterapi,  örter och aminosyraterapi mm

År 2005 tog jag steget och sa upp mig från vården, för att driva mitt företag som heltidssyssla.

För 6 år sen gav jag mig in i frekvensmedicinens värld och har sedan dess arbetat mycket med min rayonex, 

Jag har dessutom en rayonex med veterinärprogram och arbetar också med djur och näringsbrister hos djur. 

Varför utbilda mig inom torrblodsanalys?

För ett antal år sen gick jag en kort utbildning i levande blodanalys men först ett par år senare skaffade mig ett mikroskop, ett fint antikt mikroskop. 

Levande blod visade sig vara lite svårt att få grepp om så långt efter kursen. Så mikroskopet stod mest och samlade damm.  Därför var steget till torrblod inte svårt att ta. 

Kursen i torrblod har varit intressant och givande. Det har varit vetenskap blandat med praktik och vi har verkligen blivit väl omhändertagna av Reviva-gänget. 

Blodanalysbiten märker jag nu är något jag saknat i min diagnostisering, och jag tror det kommer att bli ett fantastiskt redskap för att kunna hjälpa mig själv, familjen och klienterna.

Förutom blodanalysen har jag ju också tagit i bruk analys.me, ännu ett redskap för att ge ett tillförlitligt resultat. Analys.me är ett verktyg som jag använder för att analysera symptom och hälsoproblem. Det identifierar potentiella näringsbrister och ger en anamnes (förhandsbild) på kunden inför besöket.

Dessutom har allt kikande i mikroskopet väckt liv i intresset för levande blod igen. Det blir lite kul att kombinera färskt med torkat blod och jämföra resultaten.

Så här långt är jag väldigt tacksam för att jag gick kursen trots den ekonomiska satsning det innebar och jag vet att jag kommer att få stor nytta av den i framtiden

Hittills har ju heller ingen utbildning varit bortkastad de är bara nya pusselbitar i det hälsopussel som jag håller på att lägga – allt för att finna den optimala hälsan.

Mari-Louise Mottagningsrum

 

För att fira att jag nu har en ny tjänst och är färdig utbildad analytiker inom DBA-metodiken har jag under februari månad ett attraktivt erbjudande. 20€ för en torrblodanalys inkluderad genomgång och behandlingsförslag. Tid kan bokas via https/bioenergica.bokadirekt.se

Vi på Reviva-teamet tycker att Mari-Louise är en kämpe med ett enormt stort hjärta och har lång erfarenhet inom hälsobranschen. Med Mari-Louise är det lätt att slappna av, hon har glimten i ögat men ändå en ödmjukhet som gör att man kan öppna sig för henne. Hon är en varm och go människa och man blir trygg i hennes sällskap.

Vi kan varmt rekommendera henne och hennes tjänster. Hennes mottagning finns i Nämpnäs nära Närpes.

Åsa Rudnäs-Lax

Vem är du ? 

Jag heter Åsa Rudnäs-Lax , är uppvuxen i Österbotten, men bor nu i Lovisa med min man och våra 3 barn. Jag är utbildad klasslärare, yogalärare, hälso-och livsstilsterapeut och kostrådgivare. Kost och hälsa är min stora passion och jag brinner för att hjälpa människor att må så bra som möjligt.  Jag gillar att jobba med hälsa, att lära mej nya saker och utvecklas, jag älskar god och hälsosam mat, att vara ute i naturen, yoga, skida, vara med familjen och läsa böcker om kost och hälsa. 

Mitt intresse för kost och hälsa började i 20 års-åldern, då jag själv hade olika hälsoutmaningar bl.a. magbesvär, sköldkörtelproblem och idrottsskador som inte ville läka. Då började jag själv läsa och ta reda på hur man kan stötta kroppen på ett naturligt sätt. Jag läste allt jag hittade om växtbaserad kost och blev väldigt fascinerad över kostens betydelse för hälsan.

Berätta om ditt företag.

Jag jobbar med hälsocoachning (även onlinecoachning),  kostrådgivning, näringsterapi, torrblodsanalys och bioresonans. Jag jobbar bl.a. med människor som lider av magbesvär, sömnbesvär, stress, trötthet, nedstämdhet, nedsatt immunförsvar, muskel- och ledbesvär, men också med helt friska mänskor som vill må ännu bättre. Jag använder flera olika analysverktyg för att kartlägga kundens hälsa och kunna hitta grundorsaken till olika hälsobesvär.  Jag arbetar utifrån ett holistiskt synsätt där jag ser till flera faktorer som påverkar vår hälsa.

Vad tyckte du om torrblodsanalysutbildningen ?

Jag tyckte utbildningen var väldigt intressant och ser torrblodsanalysen som ett  bra komplement i mitt arbete. Lärarna var proffsiga och vi hade fina möjligheter att öva praktiskt under utbildningstillfällena. Hela Reviva-teamet är duktiga och engagerade och delade med sig av sina kunskaper och färdigheter. Vi hade en mycket givande utbildning.

Det bästa med utbildningen var att få nya kunskaper och ett nytt analysverktyg , duktiga lärare, härliga kursdeltagare, en inspirerande miljö ?

Hur kommer den nya tjänsten att påverka dej och dina kunder ?

Torrblodsanalysen hjälper mej att få en helhetsbild av kundens hälsotillstånd och jag kan på så sätt få en klarare bild av  vad som behöver stärkas upp.  Jag tycker det är intressant att kunna tolka olika fenomen, som t.ex. oxidativ stress, kortisol, problem med matsmältning och utrensningsfunktioner och ser fram emot att nu kunna erbjuda analysen åt mina kunder. Med hjälp av torrblodsanalysen kan jag lättare göra upp en individuellt anpassad plan och hjälpa kunden att förbättra sin hälsa.

 

 

Vi på reviva-teamet tycker att Åsa är en empatisk terapeut som bryr sig om sina klienter och berörs av allas livsöden. Med Åsa vet man att hon tar alla på fullaste allvar och tar hand om sina klienter från början till slutet. Hon brinner för hälsosam mat och har av egna erfarenheter med sina hälsoutmaningar fått erfara hur maten kan bli din medicin. Åsa kan mycket redan men precis som vi på reviva vill hon utvecklas och lära sig mera och mera för att kunna på olika sätt hjälpa sina klienter till bättre hälsa och livskvalitet.

Boka tid till Åsa Rudnäs-Lax och starterbjudande

 

 

Man kan boka tid till Åsa på tel.nr 050-3228360 eller skicka meddelande via hennes Facebook-sida (Åsa Rudnäs-Lax Hälso- och livsstilsterapeut). Mottagning finns i Lovisa, Alexandersgatan 4 .

Åsa har ett erbjudande: torrblodsanalys + kostrådgivning 30 euro (normalpris 70euro)  om du bokar tid inom februari.

En glad nyhet är att till hösten startar en ny utbildning igen i torrblodsanalysering.

 

Text: Ann Snellman, Mari-Louise Strandberg och Åsa Rudnäs-Lax

Foton: egna och från unsplash