VÅRA BEHANDLINGAR

 
3830
 

Vår kropp har en enastående förmåga till självläkning. Dessvärre utsätts vi i dagens samhälle för så stora påfrestningar att våra självkorrigerande mekanismer blir överbelastade. Det här kan med tiden leda till olika besvär och sjukdomar. Även kost, livsstil och miljö påverkar kroppen, såväl som känslor och tankemönster.

 

På Reviva försöker vi se hela människan. Våra behandlingar och de kosttillskott vi rekommenderar strävar till att aktivera kroppens egna läkningsmekanismer, så att en inre rensning och självläkning kan ta vid.

 

KINESIOLOGI

 

Kinesiologi är en integrerad form av komplementär medicin. Man använder neuromotoriska tester för att registrera den elektriska aktiviteten i musklerna och det centrala nervsystemet.

 

Läs mera

 

 

TORRBLODSANALYS

 

Torrblodsanalys DBA (Dry Blood Analysis) är ett etablerat instrument för att avläsa näringsbalansen i kroppen och se hur den fungerar. Det är som en spegelbild av hur dina celler mår.

 

Läs mera

 

 

BIORESONANS

 

Bioresonansterapi, även kallat frekvensterapi, kartlägger hur hela kroppen mår. Den balanserar upp störningar i kroppens funktioner så att dess naturliga läkningsprocesser triggas igång.

 

Läs mera

 

 

NÄRINGSTERAPI

 

Näringsterapi finns med i alla behandlingar på Reviva. Vi testar ut och ger råd om hur klienten behåller eller återställer kroppens naturliga näringsbalans samt vilka livsmedel som försvagar kroppen.

 

Läs mera

 

 

ANDNING & BIOFEEDBACK

 

 Det finns en stark koppling mellan andning och välmående, och många av våra livsstilssjukdomar har ett felaktigt andningsbeteende i grunden. Vi tittar på andningsbeteendet och testar, rättar till och gör träningsprogram ifall det behövs.

 

Läs mera

 

 

ANALYS.ME

 

Analys.me/reviva är ett verktyg som vi använder för att analysera symptom och hälsoproblem. Det identifierar potentiella näringsbrister och ger en anamnes (förhandsbild) på kunden inför besöket.

 

Läs mera

 

Hur går en behandling till?Läs mera här!

OM REVIVA

 

Reviva är en hälsoklinik som fokuserar på hela människan. Vi söker orsaken till våra kunders hälsoproblem i stället för att bara ge symptomlindring. Vi arbetar inom funktionell medicin.

 

Våra terapeuter hjälper klienterna till en sundare livssstil och bättre hälsa genom kartläggning, diet, kosttillskott och egenvårdsprogram skräddarsytt enligt varje klients behov.

 

Reviva fokuserar på renhet och kvalitet när det gäller kosttillskott och hälsoprodukter. Vi väljer endast de bästa produkterna som visat sig ha positiv effekt. Ifall det visar sig att en produkt inte uppfyller våra kvalitetskrav tas den bort ur vårt sortiment. Via kliniken håller vi oss uppdaterade med dagens hälsoproblem och bygger kontinuerligt på med ny kunskap. Detta är också vår styrka inom grossistverksamheten, att kunna erbjuda produkter som vi ser ge resultat och som vi dagligen arbetar med.

 

LÄS HELA VÅR STORY
4995

REVIVA TEAM

 
3830
 

Varje kundkontakt är viktig för oss. Vi har en genuin önskan att hjälpa våra kunder. Reviva-andan ska genomsyra allt vi gör och kunderna ska känna det. Vi satsar på kontinuerlig utbildning inom det breda området hälsa. Det är viktigt för oss att vi och våra medarbetare får möjlighet att utvecklas. Vårt gemensamma mål är att inspirera människor att göra förändringar till en sundare livsstil och bättre hälsa.

 

BUTIK & GROSSIST

 

I vårt sortiment finns Thorne Research kosttillskott av högsta kvalitet, Supreme Nutritions sk whole food kosttillskott, Egenvårdspoolens funktionsinriktade kosttillskott som endast säljs via utbildade återförsäljare, Ancient Minerals magnesiumprodukter för utvärtes bruk, Finberrys inhemska torkade bär och örter, RimitaGreens kallpressade ekologiska arganolja och olivtvål samt diverse ekologiska matprodukter med fokus på glutenfritt och sockerfritt.

 

Vi finns vid idylliska Rosenlund på Trädgårdsgatan 6B i Jakobstad. Här kopplar du av i en skön atmosfär med Aspegrens trädgård utanför dörren. Här kan du också hämta produkter du beställt från vår webshop samt bekanta dig med våra tjänster.

 

Våra öppethållningstider är må-to kl 8-16, fre kl 8-14:30

 

LÄS MERA OM VÅRA PRODUKTER
4585

HÄLSOSIDOR

 
3830
 

På Revivas hälsosidor kan du läsa om både det ena och det andra som berör hälsa och välmående. Vi berättar bland annat om stress, kosttillskott och andning. Några av våra klienter berättar också om hur de upplevt våra tjänster.

Vill du boka tid hos oss? Ring eller skriv ett mejl, vi hjälper dig så gärna!Kontakta oss

VÅRA UTBILDNINGAR & FÖRELÄSNINGAR

 
3830
 

< 2019 >
September
Mån
Tis
Ons
Tor
Fre
Lör
Sön
augusti
augusti
augusti
augusti
augusti
augusti
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
 • Att mäta fria radikaler och ge antioxidanter – Effektivt vid inflammationer, cancer & andra kroniska sjukdomar
  14:00 -20:00
  10-09-2019

  Att mäta fria radikaler och ge antioxidanter – effektivt vid inflammationer, cancer & andra kroniska sjukdomar 10.9

  För terapeuter, återförsäljare

  Får vi stolt presentera – Per-Arne Öckerman till Jakobstad! Efter Öckermans föreläsning fortsätter vi med info och diskussion om antioxidanter – Ann och Pernilla har nu färdigt sin utbildning i Mitokondriell Medicin och delar med sig senaste forskning inom ämnet. Vi bjuder på mingelmat!

  Per-Arne Öckerman – svensk professor i klinisk kemi, forskare och författare av böcker inom näringsmedicin.

  Dagordning:

  Fria radikaler/ROS (Reactive oxygen species). Oxidativ stress.

  Sjukdomar som påverkas av ROS

  Antioxidantkonflikten

  Egna erfarenheter och vetenskapliga publikationer.

  Slutsatser

  Oxidativ stress är orsak till många kroniska, degenerativa sjukdomar och professor Öckerman. Tillståndet kan behandlas med ett brett spektrum av antioxidanter. Därmed kan pågående sjukdom lindras och risken att bli sjuk minskas.

  Per-Arne Öckerman har varit professor i Lund i nära trettio års tid och har fått ett stort antal artiklar publicerade i PubMed. Han är läkaren som har kunskap både inom skolmedicin och integrativmedicin och har bla forskat fram att bredspektrum antioxidantbehandling kan användas för att behandla diverse svåra sjukdomstillstånd.

  När: Tisdag 10.9 kl 14 – ca 20
  Var: Reviva på Rosenlund
  Kostnad: 50e exkl moms

11
 • Antioxidanter – Effektivt vid inflammationer, cancer & andra kroniska sjukdomar
  18:30 -20:00
  11-09-2019

  Antioxidanter – Effektivt vid inflammationer, cancer % andra kroniska sjukdomar 11.9

  För allmänheten, denna föreläsning ordnas av Arbis i samarbete med Reviva.

  Får vi stolt presentera – Per-Arne Öckerman kommer till Arbis Jakobstad!

  Per-Arne Öckerman är professor i klinisk kemi i Lund, forskare och författare av böcker inom näringsmedicin. Ett av Öckermans specialforskningsområde är fria radikaler / antioxidanter. Under föreläsningen pratar han om fria radikalers skadliga påverkan och varför tillförsel av antioxidanter är effektivt mot inflammationer, cancer och andra kroniska sjukdomar.

  Inflammation är den process genom vilken kroppen försvarar sig mot skador och infektioner. Vid inflammation bildas en lång rad substanser, som försvarar mot infektionen eller skadan. Dessa substanser kan emellertid, om kroppen fortsätter bilda dem, ge upphov till negativ påverkan på funktioner och slutligen till sjukdomar. Man talar inom skolmedicinen om långvarig, låggradig inflammation som en gemensam mekanism, som ligger bakom många kroniska sjukdomar.

  Tider: 11.9 kl 18:30-20

  Anmälan: https://arbis.jakobstad.fi/kurser/visa/2948-000701-antioxidanter-effektivt-vid-inflammationer-cancer-and-andra-kroniska-sjukdomar

   

   

12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
 • Grundkurs i Muskeltestning
  09:00 -16:00
  25-09-2019

  Grundkurs i Muskeltestning 25.9

  En dagskurs för dig som arbetar / vill arbeta som hälsoterapeut och ett bra komplement för kroppsterapeuter.

  Passar även dig som vill kunna hjälpa nära och kära eller bara vill prova på muskeltestning.

  Du lär dig att muskeltesta behov och intolerans – vad som stressar kroppen och vad som stärker kroppen du testar.

  Dagordning:
  Teori och praktiska övningar är sammanflätade i varandra
  – Hur talar hjärnan med omvärlden
  – Vad är kinesiologi?
  – Muskeltestning
  * Olika spänningstillstånd i muskeltest
  * Grundläggande starttester
  * Olika muskeltester
  – Test av behov och intolerans

  När: onsdag 25.9 kl 9 – 16
  Var: Reviva på Rosenlund
  Kostnad: 50e exkl moms
  Anmälning: info@reviva.fi eller 0449739114. Kontakta oss vid frågor!

  Vad är kinesiologi?
  Kinesiologi är en integrerad form av komplementär medicin där man använder neuromotoriska tester som undersökningsmetod för att registrera den elektriska aktiviteten i musklerna och det centrala nervsystemet. Ordet kinesiologi kommer från grekiskan och betyder “läran om rörelse”.
  Kinesiologi är en metod att kommunicera med en annan persons nervsystem genom att testa spänningen i musklerna. Man använder sig av manuell muskeltestning för att finna obalanser, spänningar och blockeringar i kroppen.

   

26
 • Reviva Protokollet
  09:00 -17:00
  26-09-2019

  Reviva Protokollet 26-27.9

  Reviva protokollet är vår sammanfattning om behandling av ohälsa.

  Kursen passar för dig som arbetar / vill arbeta som hälsoterapeut.

  Det finns element som är gemensamma vid många former av ohälsa. I den här kursen lär vi oss att lokalisera och motverka dessa element. Vi diskuterar inverkan från infektionsskapande mikrober, toxiska ämnen och allergener samt näringsbrister, näringsproblem och näringslösningar.

  Kort sagt – du lär dig detektivarbetet och metodiken att ta reda på vad som försvagar kroppen och sen testa ut vilken näring som rensar och stärker kroppen.

  Kursen baserar sig på Dr Lebowitz protokoll och är omarbetad efter mångårig erfarenhet av klientfall på Reviva.

  Detta behövs för att kunna gå kursen: Grundkunskap i frekvensbehandling och att man har en apparat eller att man funderar på att köpa/hyra en (vi använder Rayonex). Ta med din egen frekvensapparat om det är praktiskt möjligt. Tag kontakt vid frågor.

  Dagordning
  Dag 1 – Teori
  Bakgrund till protokollet
  Normal florafunktion
  – Metaboliska aktiviteter
  – Avgiftning
  Immunsystemets funktionella grenar
  – Medfödd immunitet
  – Adaptiv (förvärvad) immunitet
  Immunsystemets organ
  Immunceller
  Lösliga komponenter
  Inflammation, feber
  B- och T-celler
  Vad gör antikroppar?
  Dysbios
  – Systemisk barriär – barriärstress
  – Autoförgiftning
  – Nivåer av reaktivitet
  – Toxiska metaller
  – Endokrina systemet
  – Stress
  Symptom på dysbios
  Behandling av dysbios

  Dag 2 – Praktik
  Genomgång av protokollet
  Genomgång av mikrobdödande produkter
  Praktik

  När: To-Fre 26-27.9 kl 9-17
  Var: Reviva på Rosenlund
  Kostnad: 50e exkl moms per dag
  Anmälning: info@reviva.fi eller 0449739114. Kontakta oss vid frågor!

   

27
 • Reviva Protokollet
  09:00 -17:00
  27-09-2019

  Reviva Protokollet 26-27.9

  Reviva protokollet är vår sammanfattning om behandling av ohälsa.

  Kursen passar för dig som arbetar / vill arbeta som hälsoterapeut.

  Det finns element som är gemensamma vid många former av ohälsa. I den här kursen lär vi oss att lokalisera och motverka dessa element. Vi diskuterar inverkan från infektionsskapande mikrober, toxiska ämnen och allergener samt näringsbrister, näringsproblem och näringslösningar.

  Kort sagt – du lär dig detektivarbetet och metodiken att ta reda på vad som försvagar kroppen och sen testa ut vilken näring som rensar och stärker kroppen.

  Kursen baserar sig på Dr Lebowitz protokoll och är omarbetad efter mångårig erfarenhet av klientfall på Reviva.

  Detta behövs för att kunna gå kursen: Grundkunskap i frekvensbehandling och att man har en apparat eller att man funderar på att köpa/hyra en (vi använder Rayonex). Ta med din egen frekvensapparat om det är praktiskt möjligt. Tag kontakt vid frågor.

  Dagordning
  Dag 1 – Teori
  Bakgrund till protokollet
  Normal florafunktion
  – Metaboliska aktiviteter
  – Avgiftning
  Immunsystemets funktionella grenar
  – Medfödd immunitet
  – Adaptiv (förvärvad) immunitet
  Immunsystemets organ
  Immunceller
  Lösliga komponenter
  Inflammation, feber
  B- och T-celler
  Vad gör antikroppar?
  Dysbios
  – Systemisk barriär – barriärstress
  – Autoförgiftning
  – Nivåer av reaktivitet
  – Toxiska metaller
  – Endokrina systemet
  – Stress
  Symptom på dysbios
  Behandling av dysbios

  Dag 2 – Praktik
  Genomgång av protokollet
  Genomgång av mikrobdödande produkter
  Praktik

  När: To-Fre 26-27.9 kl 9-17
  Var: Reviva på Rosenlund
  Kostnad: 50e exkl moms per dag
  Anmälning: info@reviva.fi eller 0449739114. Kontakta oss vid frågor!

   

28
29
30
oktober
oktober
oktober
oktober
oktober
oktober

 
Är du intresserad av våra distanskurser?Läs mera här!

VÅRA KUNDER SÄGER

 
3830
 
Följ Reviva på Facebook!Gör det här!