HOIDOT

 
3875
 

Revivalla on laaja valikoima hoitoja ja lisäämme jatkuvasti tietoa. Lähtökohtana ovat anamneesi (ennakkokuva potilaan terveydentilasta), perusteelliset testit ja analyysit, joiden avulla arvioimme, millainen hoito sopii asiakkaan terveyshaasteeseen parhaiten. Tämän jälkeen aloitamme asiakkaalle arvioinnin perusteella tarvittavan hoidon. Paluukäynnin yhteydessä testaamme eri analyysivälineillä, onko hoito tuottanut tulosta.

 

KUIVAVERIANALYYSI

 

Kuivaverianalyysi tarjoaa terveydentilan suhteen enemmän johtolankoja. Näemme muun muassa, miten kehon eri elimet toimivat sekä ravintotasapainon.

 

Lue lisää

 


 

CR 3000

 

CR3000 on italialaisen Callegari-yrityksen kehittämä lääketieteellinen laite. CR3000 suorittaa sormeen tehtävän kapillaaripunktion ja eri reagenssien avulla useita verianalyyseja.

.

 

Lue lisää

 

 

RAVINTONEUVONTA

 

Ravintoneuvonta on osa kaikkia Revivan hoitoja. Testaamme ja neuvomme asiakkaalle, miten hän voi säilyttää ja palauttaa kehon luonnollisen ravintotasapainon sekä mitkä elintarvikkeet heikentävät kehoa.

 

Lue lisää

 

 

KINESIOLOGIA

 

Terapeutti käyttää kinesiologiaa (lihastestausta) viestiäkseen hermoston kanssa ja testatakseen nimenomaisesti, mikä kehoa heikentää ja vahvistaa.

 

Lue lisää

 

 

BIORESONANSSI

 

Bioresonanssiterapiaa kutsutaan myös taajuusterapiaksi ja sillä kartoitetaan koko kehon vointia. Terapiamuotoa käytetään kehon toiminnoissa esiintyvien häiriöiden tasapainottamiseen niin, että kehon luonnolliset parantumisprosessit käynnistyvät.

 

 

Lue lisää

 

 

HENGITYS & BIOFEEDBACK

 

Hengitys on tärkeä osa palapeliä – hengitys kuvastaa vointiamme. Tarkistamme hengityskäytöksen Airpas-mittauksella ja testaamme, tarvitaanko hoitoa ja hengityskoulutusta.

 

Lue lisää

 

 

ANALYS.ME

 

Asiakas vastaa ennen jokaista Reviva-käyntiä terveydentilaansa koskeviin kysymyksiin käyttämällä analys.me/reviva-analyysityökalua

 

Lue lisää

 

Haluatko tietää lisää?Ota yhteyttä