6593

KETKÄ OLEMME?

 
 

Reviva on koko ihmiseen keskittyvä terveysklinikka. Haemme pelkän oireiden helpottamisen sijaan asiakkaiden terveysongelmien syytä. Toimimme funktionaalisen lääketieteen piirissä.

Terapeuttimme auttavat kartoituksen, ravinnon, ravintolisien ja jokaisen asiakkaan omien tarpeiden perusteella räätälöityjen itsehoito-ohjelmien kautta asiakkaita terveellisempien elintapojen ja paremman terveyden saavuttamiseen.

Jokainen asiakaskontakti on meille tärkeä. Meillä on aito halu auttaa asiakkaita. Kaikessa tekemässämme on oltava Reviva-henkeä, jota asiakkaiden on myös kyettävä tuntemaan.

Panostamme laajalla terveysalalla jatkuvaan koulutukseen. Meille on tärkeää, että niin me kuin työntekijät pääsemme kehittymään. Yhteinen tavoitteemme on inspiroida ihmisiä tekemään parannuksia niin, että he saavuttavat terveellisemmän elämäntyylin ja paremman terveyden.

Reviva keskittyy ravintolisien ja terveystuotteiden osalta puhtauteen ja laatuun. Myymme ainoastaan parhaita ja positiivista vaikutusta osoittaneita tuotteita. Jos osoittautuu, että tuote ei täytä laatuvaatimuksiamme, se poistetaan valikoimasta. Pysymme klinikan kautta nykypäivän terveysongelmien suhteen ajan tasalla ja lisäämme jatkuvasti uutta tietoa. Tämä on myös vahvuutemme tukkukaupan osalta, sillä voimme tarjota tuotteita, joiden vaikutuksen näemme ja joiden parissa työskentelemme päivittäin

REVIVA TIIMI

 

 

ANN SNELLMAN

 

Ann hoitaa asiakkaita ja hänellä on laajalti ravintoneuvontaa koskevaa tietämystä.

 

 

 

PERNILLA FELLMAN

 

Pernilla hoitaa ja palvelee asiakkaita.

 

 

 

CAMILLA FORSBACKA

 

Camilla työskentelee asiakaspalvelussa ja hoitaa jälleenmyyjien tilauksia.

 

 

6592