Inför din behandling

Inför din behandling:

Före en behandling ska du tänka på att inte äta mat som du inte är van med. Du kan med fördel också undvika mat och dryck som stressar kroppen, t.ex. kaffe, energidryck, coca cola, godis osv. Kom med bekväma kläder. Alltför tighta jeans kan blockera muskelflöden och försvaga muskler.Ska du på rayoscan frekvensbehandling, tänk på att ha så lite metalldelar på kläderna och kläder i naturmaterial (jeansbyxor ok). Kvinnor bör ej ha bh med metallbygel. Ska du på torrblodsanalys, bör du undvika intag av mat 30 min före behandlingen.

OBS! Tag med de eventuella näringstillskott du äter och ät inga samma dag som din behandling. Vi vill se hur din kropp mår utan stöttning av näringstillskott.

Under en behandling ska du inte ha mobiltelefon i fickan eller annat som kan påverka testerna. Under en testning ska man vara så neutral som möjligt så att testen ska bli så korrekta som möjligt. Du sitter eller ligger bekvämt med kläderna på och behandlingen är helt smärtfri.

Efter en behandling bör man tänka på att kroppen behöver lugn och ro för att få igång läkningsprocesser. Vi rekommenderar att inte ”ta ut sig” under två dygn efter behandling. Vatten hjälper kroppens läkning så drick extra mycket vatten efter behandling. En del personer kan först få försämringssymptom då kroppen gör sig av med gifter och slaggämnen. Det kan vara huvudvärk, illamående, värk i kroppen, irritation, trötthet osv. Andra personer kan få mera energi och passar på att tvätta fönster, storstäda hela huset och förbrukar energin på måsten. Vi rekommendera att man tar hand om den extra energin på ett ödmjukt sätt och kanske gör något som är kravlöst och roligt.