Keitä me olemme

Tervetuloa Revivaan – valitse kliinisesti todistetut lisäravinteet ja terveystuotteet, jotka perustuvat tieteelliseen tutkimukseen ja omaan intohimoon terveyttä ja hyvinvointia kohtaan. Revivassa olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme laajan valikoiman lisäravinteita, jotka eivät ole ainoastaan tehokkaita vaan myös kehitetty tiukan tutkimuksen korkeimpien standardien mukaisesti. Tavoitteenamme on edistää terveyttäsi ja hyvinvointiasi tieteeseen perustuvalla lähestymistavalla, pysyen aina ravitsemusinnovaatioiden eturintamassa.

Meillä on 15 vuoden kokemus ravitsemusterapia- ja ravintolisäalalta, joten olemme kehittäneet syvällisen näkemyksen ja asiantuntemuksen. Laajassa verkostossamme on avainhenkilöitä, joilla on yli 30 vuoden kokemus alalta. Tämä käytännön kokemuksen ja vahvojen suhteiden yhdistelmä antaa meille hyvät valmiudet tarjota pätevää ja luotettavaa opastusta ravitsemusterapian ja ravintolisien alalla. Odotamme innolla mahdollisuutta jakaa tietämystämme ja tukea muita heidän terveyteen liittyvällä matkallaan myös tulevaisuudessa.

Kokemus

Miten työskentelemme

Pyrimme luomaan asiakkaillemme kokonaisvaltaisen kokemuksen, joka perustuu tieteellisiin menetelmiin ja todistettuun kokemukseen. Keskitymme hyvinvoinnin edistämiseen laadukkaan koulutuksen ja tuotteiden avulla. Huolellisesti valittujen ja tieteellisesti tuettujen menetelmien avulla pyrimme maksimoimaan asiakkaidemme tulokset. Lisäksi tarjoamme näitä korkealaatuisia resursseja jälleenmyyjillemme, jotta he voivat tarjota parasta mahdollista tukea omille asiakkailleen. Sitoudumme luomaan merkityksellistä vaikutusta terveyteen ja hyvinvointiin.

Tervetuloa tutustumaan tuotevalikoimaamme, jossa laatu ja tietämys ovat keskiössä. Lisäravinteemme ovat korkeatasoisia ja ne on suunniteltu puhtaiksi. Laajan valikoiman avulla pyrimme vastaamaan erilaisiin tarpeisiin. Etsitpä sitten tiettyjä vitamiineja, kivennäisaineita, yrttejä tai muita lisäravinteita, löydät sen, mitä tarvitset terveytesi tukemiseksi. Tutustu valikoimaamme ja tutustu tuotteisiin, jotka on luotu huolella vastaamaan tarpeitasi ja terveystavoitteitasi.

Tuotteet

Odotamme innolla, että saamme kuulla sinusta ja auttaa sinua matkallasi kohti parempaa terveyttä ja hyvinvointia. Terveytesi on meille ensisijainen asia.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Uutiskirjeet

Toimitusehdot
Toimitamme tilauksesi postitse, yleensä yhden työpäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Lähetys on yleensä noudettavissa postista 1–3 työpäivän kuluessa tilauksen jättämisestä. Ilmoitamme myöhästymisistä pikaisesti.

Tietosuojaseloste
Oy Reviva Ab:n verkkokaupan käyttäjärekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen ja yhteydenpitoon, markkinointitarkoituksiin sekä muihin verkkokauppaan liittyviin tarkoituksiin.

Maksuehdot
Käytämme Klarnaa kaupan ostotapahtuman (check-out) tarjoajana. Voit maksaa tilauksesi myös Visalla (credit tai debit), Visa Electronilla, Mastercardilla (credit tai debit), American Express -kortilla ja muuta. Voit myös käyttää Google Payta ja Apple Payta.