Alfa-lipoiinihappo

25,30 

Alfa-lipoiinihappo (ALA) on orgaaninen rikkiyhdiste.

Alfa-lipoiinihappo on yksi tieteen tiedossa olevista vahvimmista antioksidanteista. Se toimii aktivoimalla uudelleen erilaisia ​​antioksidantteja ja pidentämällä niiden biologista elämää kehossa.

Se tunnetaan pääasiassa kahdesta asiasta: sen energisoivista ominaisuuksista ja siitä, että se on voimakas antioksidantti.

Alfa-lipoiinihappo edistää veren kolesterolitasojen pysymistä normaaleina.

60 kapselia

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Kuvaus

Mikä on ALA?

Alfalipoiinihappo (ALA) on oktaanihaposta johdettu organorikkiyhdiste. ALA on lyhenne sanoista alfa-lipoiini happo, englanniksi Alpha-lipoic acid, ja se on rasvahappo, jota esiintyy luonnollisesti muun muassa muissa eläimenosissa ja lihassa, mutta myös useimmissa vihreissä vihanneksissa.

Se on myös voimakas antioksidantti, itse asiassa se on yksi tehokkaimmista antioksidanteista terveydelle.

Mihin alfalipoiinihappo on hyvä?

Tutkimukset ovat myös osoittaneet, että ALA voi toimia biologisena antioksidanttina. Tästä on monia etuja! Alfalipoiinihappo auttaa muun muassa suojaamaan kehoamme vapailta radikaaleilta eli haitallisilta jäännöstuotteista, jotka voivat vahingoittaa solujamme ja elimiämme.

Alfalipoiinihappo on yksi tehokkaimmista tieteen tuntemista antioksidanteista.

Se toimii regeneroimalla erilaisia ​​antioksidantteja ja pidentämällä niiden biologista elinikää elimistössä.

Se tunnetaan pääasiassa kahdesta asiasta: sen energisoivista ominaisuuksista ja siitä, että se on voimakas antioksidantti.

Alfalipoiinihappo auttaa ylläpitämään normaalia kolesterolitasoa veressä.

Urheilijat voivat parantaa suorituskykyä ja pysyä terveempinä.

Mistä lipoiinihappoa löytyy luonnostaan?

Alfalipoiinihappoa löytyy luonnostaan ​​muun muassa punaisesta lihasta, muista eläimenosista (kuten maksasta) ja hiivasta, mutta sitä näyttää löytyvän myös vihanneksista, jotka sisältävät runsaasti klorofylliä. Näitä voivat olla esimerkiksi tummanvihreät vihannekset, kuten parsakaali ja pinaatti.

Mitä lipoiinihappo tekee?

Lipoiinihappo tai alfa-lipoiinihappo (ALA) tunnetaan ensisijaisesti biologiassa tehokkaana antioksidanttina. Sen sanotaan pystyvän ottamaan suuren osan iskusta, kun vapaat radikaalit hyökkäävät ihmiskehoon, samoin kuin sillä on kyky korjata ”rikkoneita” vitamiineja, jotka ovat tehneet tehtävänsä antioksidanttina, esimerkiksi C-vitamiini.

Vuonna 1951 lipoiinihappo ja sen toiminta havaittiin, että solujen mitokondriot metaboloivat glukoosia energiaksi. Kun kehossa on riittävästi lipoiinihappoa, mitokondriot muuttavat lipoiinihapon vielä tehokkaammaksi antioksidantiksi, dihydrolipoiinihapoksi. Alfalipoiinihappo on universaali antioksidantti, koska se on sekä vesi- että rasvaliukoinen ja pystyy siten neutraloimaan vapaita radikaaleja molemmissa ympäristöissä.

Voiko alfalipoiinihappo aiheuttaa sivuvaikutuksia?

On totta, että alfalipoiinihapon sivuvaikutukset voivat olla päänsärkyä, mutta silloin sinun on yleensä otettava suhteellisen suuria annoksia. Alfalipoiinihappo on voimakas antioksidantti, joten riippuen siitä, miten olet elänyt ennen ja kuinka syöt jne., se voi olla myös myrkytysoireyhtymä.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Alfa-lipoiinihappo”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ravitsemusilmoitus

Annostus: 1 kapselia 2 krt/pvä aterioiden yhteydessä.

2 kapseli sisältää:

Aine Annos
Alfalipoiinihappo 800 mg

Ainesosat: Alfalipoiinihappo, Voiteluaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), Kapseli (naudan gelatiini).

Suositeltua annosta ei saa ylittää.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.