Olemme täällä sinua varten tarjoten asiantuntevia neuvoja ja tukea hyvinvointiisi. Olipa kyse lisätietojen saamisesta lisäravinteistamme, sopivien tuotteiden valinnasta juuri sinulle tai muista kysymyksistä, voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa.

Odotamme innolla, että saamme kuulla sinusta ja auttaa sinua matkallasi kohti parempaa terveyttä ja hyvinvointia. Terveytesi on meille ensisijainen asia.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Uutiskirjeet

Toimitusehdot
Toimitamme tilauksesi postitse, yleensä yhden työpäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Lähetys on yleensä noudettavissa postista 1–3 työpäivän kuluessa tilauksen jättämisestä. Ilmoitamme myöhästymisistä pikaisesti.

Tietosuojaseloste
Oy Reviva Ab:n verkkokaupan käyttäjärekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen ja yhteydenpitoon, markkinointitarkoituksiin sekä muihin verkkokauppaan liittyviin tarkoituksiin.

Maksuehdot
Käytämme Klarnaa kaupan ostotapahtuman (check-out) tarjoajana. Voit maksaa tilauksesi myös Visalla (credit tai debit), Visa Electronilla, Mastercardilla (credit tai debit), American Express -kortilla ja muuta. Voit myös käyttää Google Payta ja Apple Payta.