C-vitamiini Kompleksi

41,90 

Kalsiumaskorbaatin pH-arvo on neutraali, mikä tekee siitä vatsaystävällisemmän. C-askorbaatin yhdistelmä flavonoidipitoisen acerolan, acain ja camu camun kanssa antaa valmisteelle erityisen hyvän biosaatavuuden ja solunsisäisen vaikutuksen.

C-vitamiini edistää:

  • immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen
  • normaalia energia-aineenvaihduntaa
  • hermoston normaalia toimintaa
  • normaaleja psykologisia toimintoja
  • immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
  • solujen suojaamista hapettumisstressiltä
  • auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
  •  E-vitamiinin palautumista pelkistyneeseen muotoon
  • lisää raudan imeytymistä
  • normaalia kollageenin muodostumista verisuonten,- luuston,- rustojen,- ikenien,- ihon,- ja hampaiden normaalia toimintaa

1 ml (1 maustemitta) antaa 750 mg C-vitamiinia.

250 g

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Kuvaus

Kalsiumaskorbaatin pH-arvo on neutraali, mikä tekee siitä vatsaystävällisemmän. 2,5 g Acai-jauhetta. 2,5 g Acerolauutetta. 2,5 g Camu Camu -uutetta. C-askorbaatin yhdistelmä flavonoidipitoisen acerolan, acain ja camu camun kanssa antaa valmisteelle erityisen hyvän biosaatavuuden ja solunsisäisen vaikutuksen.

Camu (Myrciaria dubia) – on pieni pensasmainen Amazonin sademetsien jokivarsilla Perussa ja Brasiliassa kasvava puu, joiden punaiset/liilan väriset hedelmät muistuttavat kirsikkaa. Valtavan korkea C-vitamiinipitoisuus (suuruusluokkaa 2-3 % tuorepainosta) on hedelmän tärkein ominaisuus. Se sisältää myös aminohappoja valiini, leusiini ja seriini. Camu camussa on myös runsaasti flavonoideja.

Acerola (Malpighia emarginata) – on pieni trooppinen puu, jonka oksat kasvavat lyhyestä rungosta. Se tuottaa vaaleita, punaisia kivihedelmiä, joiden C-vitamiinipitoisuus (lähes 50 grammaa / kg) ja muiden ravintoaineiden pitoisuus on erittäin korkea. Siinä on lisäksi (100 grammassa) kalsiumia (117 mg), fosforia (171 mg), rautaa (2,4 mg), pyridoksiinia (87 mg), riboflaviinia (0,7 mg), tiamiinia (0,2 mg) sekä runsaasti C-vitamiiniin liittyviä flavonoideja.

Acai – on Euterpe-sukuun kuuluva palmulaji, joka tuottaa erityisiä Acai-hedelmiä. Acai-hedelmä sisältää (kuivattu jauhe) 260 mg kalsiumia, 4,4 mg rautaa, och 1002 IE A-vitamiinia, asparagiinihappoa ja glutamiinihappoa. Acain rasvapitoisuus koostuu öljyhaposta (56,2 % rasvan kokonaismäärästä), palmitiinihappoa (24,1 %) ja linolihappoa (12,5 %). Açaí sisältää myös polyfenoleja.

C-vitamiini edistää:

  • immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen
  • normaalia energia-aineenvaihduntaa
  • hermoston normaalia toimintaa
  • normaaleja psykologisia toimintoja
  • immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
  • solujen suojaamista hapettumisstressiltä
  • auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
  •  E-vitamiinin palautumista pelkistyneeseen muotoon
  • lisää raudan imeytymistä
  • normaalia kollageenin muodostumista verisuonten normaalia toimintaa varten
  • normaalia kollageenin muodostumista luuston normaalia toimintaa varten
  • normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten
  • normaalia kollageenin muodostumista ikenien normaalia toimintaa varten
  • normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten
  • normaalia kollageenin muodostumista varten hampaiden normaalia toimintaa

Kalsiumaskorbaatin pH-arvo on neutraali, mikä tekee siitä vatsaystävällisemmän.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “C-vitamiini Kompleksi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ravitsemusilmoitus

 Dosering: 1 ml päivässä. (1 maustemitta)

1 ml sisältää:

Aine Annos *% DRI
C-vitamiini

 

750mg 938%

*DRI on vuorokautisen saannin vertailuarvo.

Suositeltua annosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ainesosat: Kalsiumaskorbaatti, acai (Euterpe oleracea), acerola (Malpighia emarginata), camu camu (Myrciaria dubia)

Kalsiumaskorbaatin pH-arvo on neutraali, mikä tekee siitä vatsaystävällisemmän.