Candaway, Lamberts

27,85 

Luonnollinen yrttien ja mausteiden kompleksi sisältää kanelia ja oliivinlehtiä. Voi olennaisesti edistää terveellistä ympäristöä ja tasapainoa mahassa ja suolistossa.

60 tablettia

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Kuvaus

Candaway

Tämä on korkealaatuinen koostumus, joka sisältää tehokkaita uutteita kanelinkuoresta, oliivinlehdestä, fenkolin siemenestä ja oreganon lehdestä.

Kun käytämme Lamberts®-kaavan yrttejä ja mausteita, varmistamme aina, että käytämme oikeaa lajiketta ja asianmukaista kasvin osaa. Tästä syystä olemme käyttäneet erityisesti kanelin kuorta, koska juuri kuorella, toisin kuin öljyllä, on dokumentoitu olevan jonkin verran vaikutusta Candida albicansin kasvuun.

Käyttö:

Candaway voi auttaa ylläpitämään terveellistä tasapainoa ruoansulatuskanavassa.

Sellaisenaan tätä tuotetta suositellaan ihimisille, jotka noudattavat ruokavaliota, joka suunniteltu hallitsemaan Candida Albicansin liikakasvua. Candida Albicans on eräänlainen hiivatyyppi, jota on luonnollisesti ruoansulatusjärjestelmässämme. Jos järjestelmää häiritsevät stressit, kuten huono ruokavalio, matkustaminen tai sairaus, vähemmän ystävällisia organismeja, kuten Canida albicans, voi lisääntyä liikaa.

Ravitsemusilmoitus

Annostus: 2 tablettia päivässä aterioiden yhteydessä. Suositeltua annosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

2 tablettia sisältää:

Kaneelikuori                      *3 750 mg (150 mg 25:1 uutetta)

Oliivilehti                            *810 mg (90 mg 9:1 uutetta)

Oregano                              *400 mg (100 mg 4:1 uutetta)

Fenkolin siemeniä           *400 mg (100 mg 4:1 uutetta)

*DRI (vuorokautisen saannin vertailuarvo puuttuu.

Ainekset: Kalsiumkarbonaatti, kaneeli (Cinnmun cassia) kuoriuute, oliivi (Olea europea) lehtiuute, oregano (Origanum vulgare) lehtiuute, fenkoli (Foeniculum vulgare) siemenuute, pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), väriaine (spiruliina, omena, saffloori, sitruuna), paakkuuntumisenestoaine (steariinihappo, piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), sideaine (silloitettu selluloosakumi), täyteaine (selluloosa).

Säilytettävä pienten lasten ulottumissa. Ei suosiltella raskaana oleville ja imettäville naisille.