Q10 Kompleksi

27,35 

Q10 Complex on ravintolisä, joka perustuu synergia- ja laajakirjoperiaatteeseen.

Q10 on vitamiinimainen aine, jolla on keskeinen rooli solujen energia-aineenvaihdunnassa.

Sydämen toiminnan edistämiseen, normaaliin aineenvaihduntaan. Vähentää väsymystä ja uupumusta.

60 tablettia

 

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Kuvaus

Q10 Complex on ravintolisä, joka perustuu synergia- ja laajakirjoperiaatteeseen.

Yleistä tietoa Q10:stä
Q10 on aktiivinen entsyymi, jota esiintyy kaikkialla luonnossa. Ihmisillä sitä esiintyy kaikissa kehon kudoksissa, mutta ennen kaikkea sydämessä, maksassa ja immuunijärjestelmässä. Elimistö tuottaa sitä aminohappo tyrosiinista B1-, B6-, ja E-vitamiinien sekä foolihapon avulla. Omatuotanto vähenee iän myötä, minkä vuoksi ikääntyneet voivat hyötyä Q10-lisästä. Yksi Q10: n tärkeimmistä toiminnoista on sen ratkaiseva rooli solujen mitokondrioiden energiantuotannossa.

Sydämen toiminnan edistämiseen, normaaliin aineenvaihduntaan. Vähentää väsymystä ja uupumusta.

Q10 on vitamiinimainen aine, jolla on keskeinen rooli solujen energia-aineenvaihdunnassa. Se edistää aktiivisesti rasvan, proteiinin, hiilihydraattien ja alkoholin muuttumista ATP:ksi (adenosiinitrifosfaatiksi), molekyyliksi, joka varastoi energiaa kemialliseen muotoon. Kun solut tarvitsevat energiaa, ATP-molekyyli jakautuu ja energia vapautuu. ATP: n muodostuminen tapahtuu solujen sisällä pienissä pavunmuotoisissa rakenteissa, joita kutsutaan mitokondrioiksi. Lihassolut tarvitsevat suuria määriä energiaa. Siksi lihassoluissa on huomattavasti enemmän mitokondrioita kuin muissa solutyypeissä. Sydänlihas on hyvä esimerkki kehokudoksesta, jolla on suuri mitokondrioiden tiheys. Tämä johtuu siitä, että sydämen energiantarve on valtava.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Q10 Kompleksi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ravitsemusilmoitus

Annostus: 2 tablettia päivässä. Annos jaetaan kahteen ottokertaan, aamulla ja illalla.2 tablettia sisälktää:

Aine Annos *%DRI
Q10 100mg
Piperiinia  20mg
B6-vitamiini  10mg 714%
E-vitamiini  10mg   83%
Koliini  10mg

* DRI on vuorokautisen saannin vertailuarvoSuositeltua annosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.Ainesosat: täyteaine (dikalsiumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa), Q10 (ubikinoni), täyteaine (steariinihappo), koliinibitartraatti, bioperiini, DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), stabilointiaine (kroskarmelloosi), pyridoksiinihydrokloridi, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi).