Näytetään kaikki 2 tulosta

 • relaxator

  Relaxator (Hengitysharjoittaja)

  35,00 

  Relaxator Hengitysharjoittaja

  Hengitysharjoittaja on pieni ja kätevä laite, joka auttaa sinua parantamaan hengitystottumuksiasi. On erittäin helppo käyttää. Aseta Hengitysharjoittaja suuhusi ja kun hengität, se antaa säädettävän vastuksen, joka auttaa sinua saavuttamaan optimaalisen hengityksen siten, että kehon hapettuminen lisääntyy.

  Sen lisäksi, että Relaxator tekee hengityksestä rytmisemmän, hitaamman ja rennomman, palleaa stimuloidaan samanaikaisesti niin, että ilma pääsee välikalvoon eli toisin sanoen keuhkojen alaosaan.

  Kun hengitämme tavalla, joka ei ole optimaalinen, kehomme kärsii hapen puutteesta. Aivot, sydän, lihakset ja silmät ovat kaikki hapen suurkuluttajia, ja heikommalla hapetuksella on suurin kielteinen vaikutus näihin elimiin ja toimintoihin. Relaxatorilla ilmaa pääsee enemmän välikalvoon, mikä johtaa tehokkaampaan hapenottoon.

  Lisää ostoskoriinLadataan Valmis
  Add to Wishlist
  Add to Wishlist
 • suuteippi, sleep tape

  Sleep Tape™

  6,00 28,00 

  Koska hengityksen seuranta ei ole helppoa nukkuessasi, Sleep Tape ™ -sovelluksen käyttö varmistaa, että suu pysyy suljettuna yön aikana, joten sisään- ja uloshengitys tapahtuu vain nenän kautta.

  Suun teippaaminen yöksi on erittäin yksinkertainen, mutta erittäin tehokas työkalu. Yleisiä kommentteja ovat, että heräät virkeämpänä, nukut rauhallisemmin, et herää yöllä ja tarvitset vähemmän unta.

  Suun teippaaminen voi kuulostaa barbaariselta tai pelkkä ajatus sen kiinni teippaamisesta tuntuu epämukavalle. Se on melko yleinen reaktio, kun kuulet siitä ensimmäisen kerran, mikä on täysin ymmärrettävää. Lue lisää vinkkejä ja neuvoja uniteipin käytöstä sivulta kuvauksen alta.

   

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis
  Add to Wishlist
  Add to Wishlist