Andox

52,35 

Fytoravinteita marjoista ja yrteistä.

150 tablettia

Varasto loppu

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Kuvaus

Andox® on yhdistelmäuute marjoista ja yrteistä jotka perustuvat laajakirjoiseen periaatteeseen. Ainutlaatuinen Andox®-koostumus tarjoaa laajan valikoiman vältämättömiä antioksidantteja.

Mitä tarkoitetaan antioksidanteilla?

Antioksidantit ovat kehon luonnollinen suoja reaktiivisia happilajeja, kuten vapaita radikaaleja, vastaan. Keho tuottaa useita entsyymejä, jotka toimivat antioksidantteina. Ne toimivat estämällä, neutraloimalla ja korjaamalla vaurioita, jotka aiheutuvat liiallisesta reaktiivisesta happilajista kehossa.

Missä on eniten antioksidantteja? Hedelmiä ja tummia marjoja.

Marjat sisältävät eniten antioksidantteja. Kokeile: mustikoita, mustaherukoita, ruusunmarjoja, kirsikoita, karhunvatukoita, mansikoita, puolukkaa ja karviaisia, joissa on runsaasti antioksidantteja. Granaattiomena on hedelmä, joka sisältää myös suuren määrän antioksidantteja.

Onko hyvä syödä antioksidantteja? Antioksidantit suojaavat soluja. 

Voimme saada kehoon liikaa vapaita radikaaleja stressin, infektioiden, säteilyn, auringonoton ja jopa tupakansavun aikana. Tutkimukset osoittavat myös, että vapaat radikaalit voivat vaikuttaa ikääntymisprosessiin. Siksi antioksidantit ovat välttämättömiä näiden prosessien torjumiseksi.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Andox”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ravitsemusilmoitus

Annostus: 2 tablettia 2 kertaa päivässä.Jokainen tabletti antaa 272 mg mustikka, rypäleen siementä, vihreää teetä, siitepölyä, Rubus arcticusta ja Mirorcle® SOD -uutetta.Suositeltua annosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.Ainesosat: Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti), rypäleensiemenuute, vihreä tee uute, mustikkauute, rubus arcticus (pellon marja), siitepölyuute, Mirorcle® SOD uute, stabilointiaine (kroskarmellosi, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuutumisen estoaine (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat).