Eteerinen öljy Eukalyptus

13,00 

100 % Eucalyptus radiata (lehti)

10 ml

Varasto loppu

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Kuvaus

Eteerinen öljy  koostuu tiivistetystä kukkien, lehtien, kuorten, siementen, hedelmien jne. kasvinesteestä ja sitä saadaan tislaamalla tai puristamalla. Eteeriset öljyt sisältävät runsaasti aktiivisia molekyylejä. Ne sisältävät monipuolisia ja eläviä molekyylejä, jotka vaihtelevat paljon eri öljyjen välillä. Jokaisella öljyllä on oma erityinen koostumuksensa ja ominaisuutensa. Eteeriset öljyt ovat 100 – 10 000 kertaa tiivistetympiä ja vaikuttavampia kuin itse yrtti. Eteeriset öljyt vaikuttavat sekä psykologisella että fyysisellä tasolla. Luonnon kasvien voimaa on hyödynnetty vuosituhansien ajan. Eteeristen öljyjen perinteiset ominaisuudet on nyt myös todistettu ja niitä tutkitaan tehokkaasti tieteellisen aromaterapian avulla.

CTEO (Chemotyped Essential Oil) on laatuleima siitä, että tuote on taatusti turvallinen ja tehokas. Tislattu kasvi on tunnistettavissa ja tislattu kasvin osa on eritelty (lehti, kuori, siemenet, kukat…). Aktiiviset biokemialliset molekyylit on määritelty (kemotyyppi). Jokainen Pranarômin eteerinen öljy on ainutlaatuinen ja tarkoitettu terapeuttiseen käyttöön. Eteeristen öljyjen biokemiallinen koostumus analysoidaan laboratoriossa kromatografialla.

Ne eivät sisällä jäämiä keinotekoisista molekyyleistä eivätkä halpojen eteeristen öljyjen lisäaineita tai keinotekoisesti valmistettuja eteerisiä öljyjä.

Kaikki niihin käytetyt kasvit ovat peräisin luonnollisesta ympäristöstä.

Tislaus on erittäin tarkasti valvottu: sen on noudatettava kaikkein tiukimpia laatustandardeja (veden laatu, työvälineiden laatu, höyrynpaine, kesto …).
Pranarôm valvoo jokaista eteerisen öljynsä tuotantovaihetta. Pranarôm valitsee luonnollisessa tai ekologisessa ympäristössä viljellyt kasvit yhteistyössä viljelijöiden kanssa. Tietyt kasvit, joita ei voida viljellä, kerätään luonnosta villeinä paikallisia määräyksiä noudattaen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Eteerinen öljy Eukalyptus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ravitsemusilmoitus

100 % Eucalyptus radiata (lehti)

Ei raskaana oleville, imettäville, eikä alle 3-vuotiaille.
Säilytettävä liialta lämmöltä, valolta sekä lapsilta suojattuna.