Glukosamin

27,75 

Glukosamiini on luonnollinen sokeriyhdiste, jota esiintyy suurina pitoisuuksina kehon nivelrustossa.

Rustolla on suojaava rooli nivelten liikkuvuudessa. Rusto peittää luun päät, jotka toimivat tyynynä nivelten liitosten välillä.

Glukosamiini auttaa tukemaan luuston toimintaa ja aktiivista elämäntapaa.

100 grammaa

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Kuvaus

Glukosamiini on luonnollinen sokeriyhdiste, jota esiintyy suurina pitoisuuksina kehon nivelrustossa. Glukosamiini uutetaan yleensä äyriäisistä. Glukosamiini on hain rustossa olevan kondroitiinin esiaste. Glukosamiinilla voi olla positiivinen vaikutus ihoon.

Fyysinen harjoittelu, jossa nivelillä on asianmukainen mekaaninen rasitus, parantaa nivelten joustavuutta ja liikkuvuutta. Liikunta ylläpitää  ja parantaa niveliä ympäröivien lihasten voimaa ja kestävyyttä, lisää nivelten liikkuvuutta ja parantaa nivelruston terveyttä.

Rustolla on suojaava rooli nivelten liikkuvuudessa. Rusto peittää luun päät, jotka toimivat tyynynä nivelten liitosten välillä. Ruston rakenne koostuu kuitukollageenista, matriisiproteiinista ja hyaluronihaposta.   Kondrosyytit, ruston solut, rakentavat uusia rustoproteiineja ja nivelten voitelevaa nivelnestettä glukosamiinista ja kondroitiinisulfaatista, jotka ovat elimistössä luonnossa esiintyviä aineita. Iän myötä glukosamiinitasot laskevat.

Glukosamiini auttaa tukemaan luuston toimintaa ja aktiivista elämäntapaa.

Ravitsemusilmoitus

Annostus: 1 maustemitallinen/päivä

1 maustemitallinen sisältää:

Aine Annos
Glukosamiini 1 gramma

 

Suositeltua annosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ainesosat: Glukosamiini (glukosamiinisulfaatti)

Huom! Älä anna lapsille tai raskaana oleville naisille. Ei henkilöille, joilla on heikko sydän ja / tai vakava sairaus.