Liposomaalinen Glutationi

53,20 

Fosfolipidit tehostavat imeytymistä (kylmäsäilytys)

50 ml

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Kuvaus

Quicksilver Scientificin liposomaalinen redusoitu glutationi imeytyy erittäin tehokkaasti. Glutationi on aine, jota löytyy lähes jokaisesta kehomme elävästä solusta. Korkeimmat pitoisuudet löytyvät maksasta, haimasta, pernasta, munuaisista ja silmistä.

Elimistö käyttää glutationia poistamaan myrkkyjä kehosta ja tukemaan valkoisten verisolujen tuotantoa. Sillä on siksi erittäin tärkeä rooli immuunipuolustuksessa.
Elimistön glutationitasot laskevat iän myötä. Glutationi imeytyy kaikkein tehokkaimmin redusoituna.

Liposomien koko tässä koostumuksessa on keskimäärin 100–130 Nm, minkä ansiosta se imeytyy optimaalisesti. Jokaisesta annoksesta / painalluksesta saa 50 mg liposomaalista redusoitua glutationia mintun ja sitruksen makuisena.

Liposomit
Liposomit ovat mikroskooppisia rakkuloita, jotka rakentuvat yhdestä tai useammasta fosfolipidikerroksesta ja jotka koteloivat aineen. Näin se välttää ruoansulatuksen, mikä muutoin yleensä heikentää tai rajoittaa aineen imeytymistä.
Fosfolipidit ovat yksi solukalvon tärkeimmistä rakennusaineista kaikilla eläimillä ja kasveilla.

Säilytä pullo jääkaapissa suljettuna. Avattu pullo on käytettävä 30 päivän kuluessa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Liposomaalinen Glutationi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ravitsemusilmoitus

Annostus: 2 pumppua 1-3 kertaa päivässä. Pidä nestettä suussasi  30 sekuntia ennen nielemistä. Otetaan mielellään tyhjään vatsaan, vähintään 10 minuuttia ennen ateriaa.

2 pumppua (1 ml) sisältää

Aine Annos %DRI*
Opitac™ Glutathione 100 mg *
Fosfatidyylikoliini

(puhdistettu lesitiini auringonkukansiemenistä)

75 mg *

*DRI (vuorokautisen saannin vertailuarvo) puuttuu.

Suositeltua annosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliosta. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa..

Ainesosat: Glutationi, fosfatidyylikoliini, vesi, glyseriini, etanooli, tokofersolan, luonnollinen sitrus- ja minttuöljy.