Ale!

natural DEO

9,45 

Asiakkaiden suosikki ja valikoiman ensimmäinen tuote!

Natural Deo on luonnollinen deodorantti ja siitä on saatavilla neljä eri tuoksua: Pure, Lemon, Lavender ja Peppermint.

Tuote on alumiiniton, joten se ei tuki imunestekiertoa vaan keho voi puhdistautua normaalisti kuona-aineista.

Otetaan pieni määrä/nokare puhtailla sormilla tai lastalla ja voidellaan kainaloihin. Odota kunnes se imeytyy ihoon ennen kuin puet vaatteet päällesi. Jos olet ajanut kainalokarvat, odota pari tuntia ennen käyttöä. Jos olet aiemmin käyttänyt antiperspiranttia ja vaihdat alumiinittomaan, alussa voit hikoilla enemmän, koska Natural Deo ei tuki huokosia.

60 ml

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Kuvaus

Asiakkaiden suosikki ja valikoiman ensimmäinen tuote!

Natural Deo on luonnollinen deodorantti ja sitä on saatavilla neljä eri tuoksua: Pure, Lemon, Lavender ja Peppermint.

Tuote on alumiiniton, joten se ei tuki imunestekiertoa vaan keho voi puhdistautua normaalisti kuona-aineista. Natural Deo eroaa Shea Deosta siten, että se sisältää kookosöljyä ja on hieman löysempi koostumukseltaan, täydellinen normaalisti hikoilevalle.

Otetaan pieni määrä/nokare puhtailla sormilla tai lastalla ja voidellaan kainaloihin. Odota kunnes se imeytyy ihoon ennen kuin puet vaatteet päällesi. Jos olet ajanut kainalokarvat pois, odota pari tuntia ennen käyttöä. Jos olet aiemmin käyttänyt antiperspiranttia ja vaihdat alumiinittomaan, alussa voit hikoilla enemmän, koska Natural Deo ei tuki huokosia.

Tehoaineena on hiukan soodaa, mutta hyvin kohtuudella, joten deodorantti voi sopia sinulle vaikka olisit joskus saanut soodallisesta deodorantista ihoärsytystä. Varmuuden vuoksi on hyvä pestä soodaa sisältävä deodorantti yöksi pois, jotta sooda ei pääse ärsyttämään ihoa kun hoitavat öljyt ovat päivän mittaan imeytyneet pois. Jos tuote ärsyttää ihoa, lopeta sen käyttö

 

Usein kysyttyä

Saan ihottumaa tavallisesta deodorantista, siedänkö Natural Deo’a?

Koska Natural Deo ei sisällä alumiinia tai muita kemikaaleja, on se kokeilemisen arvoinen. Itselläni on herkkä iho ja olen sen vuoksi tehnyt miedon ja tehokkaan tuotteen joka sopii kaikille. Yleensä suosittelen herkkäihoisia kokeilemaan hajustamatonta deodoranttia, Pure.

Tuleeko vaatteisiin tahroja?

Anna deodorantin imeytyä ihoon hetki, ennen kuin puet vaatteet päälle, näin vältät mahdolliset tahrat. Mahdolliset valkoiset jäljet vaatteessa saadaan helposti pois kostealla pyyhkeellä. Deodorantti imeytyy nopeasti ihoon ja jättää sileän ja kuivan kainalon. Sen ei kuulu tuntua tahmealta.

Natural Deo’ni koostumus on muuttunut nestemäiseksi

Deodorantti muodostuu suurimmaksi osaksi kookosöljystä, joka muuttaa koostumusta lämpötilasta riippuen. Jos se sulaa kokonaan, sekoita sisältö ja laita hetkeksi viileään paikkaan. Näin deodoranttisi on jälleen käyttökelpoista.

Kuinka pitkään Natural Deo riittää?

Jokapäiväisessä käytössä Natural Deo purkki (60 ml) riittää noin 2-3 kuukautta.

Miksi hikoilen enemmän Natural Deo’n vaihtaessani?

Jos olet käyttänyt alumiinipitoista deodoranttia pitkän aikaa, hikirauhasesi saattavat olla tukossa. Normaalisti alumiini piostuu kehosta kolmessa vuorokaudessa, mutta kehon kuona-aineet jäävät silti imusolmukkeisiin. Tuloksena on hienhaju sekä muita epämiellyttäviä tuoksuja joita voi erittyä jopa viikon verran kehon puhdistuessa. Ei ole tarkoitus tukkia huokosia, vaan kuona-aineet tulee päästää kehosta ulos. Ne puhdistavat kehoamme kertyneistä myrkyistä. Lyhyen ajan kuluttua huomaat, että Natural Deo toimii jo paremmin. Osa asiakkaista on voinut vaihtaa suoraan Natural Deo’on. On täysin yksilöllistä, miten siirtyminen luonnolliseen deodoranttiin sujuu.

Näppylät kainalossa Natural Deo’n käytön alussa?

Jos olet käyttänyt alumiinipitoista deodoranttia pitkän aikaa, hikirauhasesi saattavat olla tukossa. Normaalisti alumiini poistuu kehosta kolmessa vuorokaudessa, mutta kehon kuona-aineet jäävät silti imusolmukkeisiin. Jos silloin vältät muutaman päivän deodorantin käyttämistä, nämä kuona-aineet poistuvat kehostasi. Tuloksena on hienhaju sekä muita epämiellyttäviä tuoksuja joita voi erittyä jopa viikon verran kehon puhdistuessa.

Jos samalla käytät Natural Deo’a, kuona-aineiden ja deon yhdistelmä saattaa ärsyttää kainalon ihoa alussa. Käytä deodoranttia vasta, kun keho on puhdistanut kuonatuotteet pois. Aloita Natural Deon käyttö pienellä määrällä ja lisää määrää tarpeen vaatiessa.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “natural DEO”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ravitsemusilmoitus

Ainesosaluettelo on lyhyt ja sisältää 75% luomutuotettuja raaka-aineita.

INCI (sitruuna): Cocos nucifera oil (kookosöljy) *, Solanum tuberosum starch (perunajauho) *, Sodium bicarbonate (sooda), Citrus medica limonum peel oil (sitruunaöljy) *, Limonene**, Citral **.

INCI (laventeli): Cocos nucifera oil (kookosöljy) *, Solanum tuberosum starch (perunajauho) *, Sodium bicarbonate (sooda), Lavandula angustifolia oil (laventeliöljy) *, Linalool **, Limonene **, Geraniol **, Citronellol **.

INCI (piparminttu): Cocos nucifera oil (kookosöljy) *, Solanum tuberosum starch (perunajauho) *, Sodium bicarbonate (sooda), Mentha piperita herb oil (piparminttuöljy) *, Limonene **, Citral **.

INCI (pure): Cocos nucifera oil (kookosöljy) *, Solanum tuberosum starch (perunajauho) *, Sodium bicarbonate (sooda).

* luomutuotettu raaka-aine
** esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä

Koko 60 ml