GluAzin

36,75 

GluAzin on yrtti,- ja mineraalikompleksi, joka säätelee kehon happoemästasapainoa. GluAzin sisältää useita sekä tieteellisesti tunnustettuja että aktiivisia aineita, jotka edistävät normaalia lihasten ja nivelten toiminta.

Koska on ilmeistä, että epänormaalia lihasten ja nivelten toimintaa kulkevat usein käsi kädessä liian happamuuden ja emästä muodostavien mineraalien puutteen kanssa, GluAzin sisältää myös magnesiumia, kalsiumia ja mangaania.

GluAzin edistää:

  • sidekudoksen normaalia muodostumista
  • lihasten normaalia toimintaa
  • on tarpeellinen luuston pysymiselle normaalina

150 tablettia

 

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Kuvaus

Jokainen tabletti sisältää 300 mg kasviperäistä koostumusta, joka koostuu Perma Canaliculusista ja Zingiber Officinalesta, valkoviinietikkauutteesta, Spirulinasta ja Asco Phyllumista. Lisäksi jokainen tabletti sisältää 40 mg kalsiumia (kalsiumkarbonaatti), 80 mg magnesiumia (magnesiumhydroksidi) ja 1 mg mangaania (mangaanisulfaatti).

Yleistä tietoa

GluAzin on yrtti,- ja mineraalikompleksi, joka säätelee kehon happoemästasapainoa. GluAzin sisältää useita sekä tieteellisesti tunnustettuja että aktiivisia aineita, jotka edistävät normaalia lihasten ja nivelten toimintaa. GluAzin sisältää myös inkivääriä ja valkoviinietikkaa.
Klorofyllipitoisten levien Spirulina ja Asco Phyllumin. Koska on ilmeistä, että epänormaalia lihasten ja nivelten toimintaa kulkevat usein käsi kädessä  liian happamuuden ja emästä muodostavien mineraalien puutteen kanssa, GluAzin sisältää myös magnesiumia, kalsiumia ja mangaania.

GluAzin edistää:

  • normaalia energia-aineenvaihduntaa
  • lihasten normaalia toimintaa
  • on tarpeellinen luuston pysymiselle normaalina
  • sidekudoksen normaalia muodostumista
  • solujen suojaamista hapettumisstressiltä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “GluAzin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ravitsemusilmoitus

Annostus: 5 tablettia päivässä parannuskeinona. Hoidon päättymisen jälkeen suositellaan ylläpitoannosta 3 tablettia päivässä.

1 tabletti sisältää:

Aine Annos %DRI*
Glukosamiini 250 mg *
Magnesium 80 mg 22 %
Kalsium 40 mg 6 %
Mangaani 1 mg 50 %
Rakkolevä 10 mg *
Spirulina 10 mg *
Inkivääri 40 mg *
Valkoviinietikkauute 10 mg *

*DRI = (päivittäistä vertailusaantoa), ei määritetty.

Aineosat: Glukosamiini (glukosamiinisulfaatti), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), Magnesium (magnesiumhydroksidi), Kalsium (kalsiumkarbonaatti), Inkivääri (zingiber officinale), Rakkolevä (asco phyllum), Spirulina (arthrospira platensis), Valkoviinietikkauute, paakkuutumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), Mangaani (mangaanisulfaatti).

Suositeltua annosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Säylytettävä pienten lasten ulottumattomissa.