Variksenmarja – Mustaherukka – Aronia

13,00 23,00 

Variksenmarja 34 %, mustaherukka 33 %, aronia 33 %

Marjat ovat tärkeitä vitamiinien, mineraalien ja hivenaineiden lähteitä ja sisältävät terveydelle tärkeitä polyfenoleja. Lisäksi marjat sisältävät siemenöljyjä – elimistölle välttämättömiä rasvahappoja, linoli- ja alfalinoleenihappoa.

Finberryn kylmäpuristetut marjat kuivataan 25-28 asteessa jopa kahden päivän ajan, jotta kaikki välttämättömät ravintoaineet säilyvät. Raakaravintoa parhaimmillaan!

Käyttöohje: 1-2 tl päivässä esim. viilin tai puuron kanssa.

Säilytetään kuivassa, valolta suojattuna.

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Kuvaus

Sekoitus variksenmarjoja 34%, mustaherukoita 33%, aronia 33%

Kokeile terveellistä supermarja-aroniaa terveellisessä sekoituksessa muun muassa mustaherukoiden ja variksenmarjojen kanssa. Todellinen antioksidanttiruiske, joka pitää meidät terveinä ja vireinä! Tehokas sekoitus terveellisiä marjoja ilman lisäaineita ja makeutusaineita.

Marjat sisältävät tärkeitä vitamiinien, kivennäisaineiden ja hivenaineiden lähteitä sekä terveydelle tärkeitä polyfenoleja. Lisäksi marjat sisältävät elimistölle välttämättömiä siemenöljyjä – rasvahappoja, linolihappoa ja alfalinoleenihappoa.

Aronia on kaunis koristekasvi syötävillä marjoilla. Aroniamarja on ottanut paikkansa marjojen Rolls Roycena ja näillä monilla hyödyllisillä ja vahvistavilla ominaisuuksilla.

Aronia sisältää runsaasti B-, C-, E-vitamiineja ja kivennäisaineita.

Finberryn kylmäpuristettuja marjoja kuivataan 25-28 asteessa jopa kaksi päivää, jotta kaikki tärkeät ravintoaineet säilyvät. Raakaruokaa parhaimmillaan!

Käyttöohje: 1-2 teelusikallista päivässä, esim. fileen tai puuron päälle.

Säilytä kuivassa ja valolta suojattuna.

Mihin aronia on hyvä?

Aronian marjat – supermarja

Itä-Euroopassa marjoilla katsotaan olevan ehkäiseviä ja parantavia ominaisuuksia. Marjat sisältävät hyödyllisiä antioksidantteja, jotka edistävät normaalisti toimivaa immuunijärjestelmää.

Tiesitkö, että aroniamarjat pitävät sinut terveenä sekä lyhyellä että pitkällä tähtäimellä, samalla että se hidastaa ikääntymistä ja antaa energiaa arkeen?

 1. Aroniamarjat pitävät sinut terveenä ja viileänä!

Aroniamarjat ovat täynnä vitamiineja ja kivennäisaineita, mukaan lukien runsaasti A-, B-, C- ja E-vitamiineja, jotka edistävät hyvin toimivaa immuunijärjestelmää. Joten syö aroniamarjoja säännöllisesti rakentaaksesi vastustuskykyä!

 1. Ehkäisee oksidatiivista stressiä

Aroniamarja on luokiteltu antioksidanttiseksi supertähdeksi! Kehossa vapautuu jatkuvasti niin kutsuttuja vapaita radikaaleja, jotka hajottavat soluja ja kudoksia, jolloin hajoamme nopeammin kuin paranemme. Antioksidantit puhdistavat ja tuhoavat vapaita radikaaleja ja auttavat kehoa tuntemaan olonsa hyväksi.

Aroniamarjassa on kaikista marjoista korkein antioksidanttipitoisuus, joten syö ja nauti!

 1. Pitää sinut menossa koko päivän

Aroniamarja on erinomainen energianlähde iltapäivällä, kun vauhti alkaa heikentyä, ja voi auttaa vastustamaan sokeria makeisten ja keksien muodossa. Sen korkea rautapitoisuus ehkäisee myös väsymystä. Lisäksi se sisältää runsaasti kuitua, noin 17 g/100 g, mikä auttaa vatsaa ja suolistoa toimimaan paremmin.

 1. Marja, joka lisää ja tehostaa

Tummansinistä voimamarjaa voi nauttia monella eri tavalla! Syö niitä sellaisenaan välipaloina, laita rahkan, fileen tai puuron päälle, paista leivässä, lisää smoothieihin tai tee päälle hilloa, hyytelöä tai mehua. Riippumatta ruokavaliostasi, on olemassa tapoja saada aronia ja imeä sen superominaisuudet!

 1. Onko luonnon oma kauneuspilleri!

Aroniamarjojen sisältämä sinkki voi edistää hiusten ja kynsien terveyttä, ja korkea rautapitoisuus voi torjua energian puutetta ja sameaa ihoa. Myös aroniamarjoja ja selluliitin vähentämistä on tutkittu, missä on osoitettu, että sillä voi olla yhteys.

mikä on aronia?

Aronia eli Aronia melanocarpa, latinankielinen nimi, on mustikoihin verrattava marja sekä ulkonäöltään että kooltaan, mutta sisällöltään sitäkin ravitsevampi. Aroniamarjat kasvavat pienissä pensaissa ja ovat peräisin Pohjois-Amerikasta. Aroniaa kasvaa myös täällä Pohjoismaissa, mutta vasta viime aikoina aroniamarja on herättänyt huomiota ja lisännyt suosiota terveystietoisten ihmisten keskuudessa.

Mitä aroniamarjoilla voi tehdä?

Aronian maku on hieman kitkerä, mikä tekee marjoista erinomaisia ​​esimerkiksi makeiden hedelmien kanssa. Sekoita marjat/jauhe smoothieksi, fileeksi tai jogurtiksi osallistuaksesi ravitsevaan sisältöön. Aroniamarjat soveltuvat myös erinomaisesti leipätaikinaan lisäravinteen lisäämiseksi. Lisäksi aronialla on monia reseptejä, joissa voit valmistaa sekä itse aroniahilloa että aroniamehua.

Mitä vitamiineja aroniamarja sisältää?

 • B-vitamiini
 • C-vitamiini
 • E-vitamiini

Tärkeitä vitamiineja

Mitä tulee B-vitamiiniin, tämä on tärkeä vitamiini, joka auttaa stimuloimaan kehon aineenvaihduntaa ja vaikuttaa myönteisesti myös kehon immuunijärjestelmään. C-vitamiinilla on myös muita tehtäviä elimistössä ja niillä on keskeinen rooli esimerkiksi sidekudoksen aineenvaihdunnassa ja mahalaukun raudan imeytymisen parantamisessa. Niillä on myös hämmästyttävä antioksidanttivoima. Kolmas ja viimeinen aroniamarjoista löytyvä vitamiini on E-vitamiini. Tämä on vitamiini, josta monet meistä eivät ehkä tiedä paljon, mutta sillä on fantastinen antioksidanttivaikutus.

Joskus voi olla vaikea saada suositeltua vitamiinimäärää, jota sinun pitäisi syödä päivittäin, ja silloin on hienoa, että aroniamarjat sisältävät kolme vitamiinia yhdessä pienessä marjassa.

 • Aroniamarja sisältää rautaa.
 • Aroniamarjat sisältävät magnesiumia.
 • Aroniamarjat sisältävät sinkkiä.
 • Aroniamarjat sisältävät fosforia.
 • Aroniamarja sisältää jodia.
 • Aroniamarjat sisältävät kaliumia.
 • Aroniamarjat vahvistavat luurankoa.

Kuinka monta aroniamarjaa pitäisi syödä päivässä?

Marjajauheesta suositellaan 1-2 tl/vrk. Jos haluat tehostaa itseäsi, voit ottaa enemmän, 2-4 teelusikallista/päivä noin 1-3 kuukauden ajan.

Ovatko aroniat syötäviä?

Aroniamarjat täydentävät täydellisesti aamiaispuuroa, filettä, rahkaa tai mitä tahansa lisäämään monia tärkeitä kivennäisaineita ja vitamiineja.

Kuivat aroniamarjat

Finberryn kylmäpuristettuja marjoja kuivataan 25-28 asteessa jopa kaksi päivää, jotta kaikki tärkeät ravintoaineet säilyvät.

Aronia-marja smoothie

On niin helppoa lisätä smoothieen 1-2 teelusikallista marjajauhetta, jotta siitä tulee erityisen terveellinen. Useimmat lapset pitävät smoothieista ja ravintoaineiden sekoittaminen on toimiva temppu, jota voidaan käyttää, jos lapset syövät huonosti ja tarvitsevat lisää ravintoaineita.

Aronian marjojen käyttö

Tummansinistä voimamarjaa voi nauttia monella eri tavalla! Syö niitä sellaisenaan välipaloina, laita rahkan, fileen tai puuron päälle, paista leivässä, lisää smoothieihin tai tee päälle hilloa, hyytelöä tai mehua. Riippumatta ruokavaliostasi, on olemassa tapoja saada aronia ja imeä sen superominaisuudet!

Aroniamarjat täydentävät täydellisesti aamiaispuuroa, filettä, rahkaa tai mitä tahansa lisäämään monia tärkeitä kivennäisaineita ja vitamiineja.

Aronian marja myrkyllinen

Aroniamarjat eivät ole myrkyllisiä. Aroniamarjoja on lähes mahdotonta yliannostella, koska se on hedelmä ja riski vitamiinien tai antioksidanttien yliannostuksesta ei ole kovin suuri, vaikka sitä on tietysti äärimmäisissä saannoissa.

Marjojen edut

Nappaa marjoja viilaan, sekoita smoothieksi tai käytä jauhemaista koostumusta kalsiumtarpeesi täyttämiseen. Tietysti on mukavampaa syödä marjoja kuin avata lääkärin määräämää kalsiumtablettipurkkia. Aroniamarjojen etuna on, että niitä voidaan käyttää moneen asiaan, samalla kun ne ovat poikkeuksellisen hyvä ravintolähde ja ehkäisevät monia sairauksia. Sinkki on suhteellisen pieni aine, mutta tärkeä ainesosa kehon hyvän olon kannalta.

Kun syöt aroniamarjoja, imeydyt osan suositellusta sinkin saannista ja voit siten auttaa kehoa vahvistamaan immuunijärjestelmää, rauhoittamaan satoja entsyymejä ja osallistumaan hormonien ja proteiinien muodostukseen. Sinkillä on myös kyky, joka heijastuu kehon ulkopuolelle antamalla kynsille ja hiuksille terveen ulkonäön.

Kun syöt aroniamarjoja, saat myös paljon energiaa. 100 gramman aronian arvioitu ravintoarvo on 260 kaloria ja yllättävän 17,7 grammaa kuitua. Tämä tarkoittaa, että aroniamarjat voivat toimia energialähteenä, kun tarvitset lisäenergiaa ja samalla saat myös kuitua. Nykyään suositeltu kuidun saanti on noin 30 grammaa ja 100 grammaa aroniamarjoja on yli 50 % suositellusta kuidun saannista.

Niiden teistä, jotka välittävät terveydestäsi ja haluavat tuntea olonsa hyväksi, kannattaa todellakin yrittää lisätä aroniamarjoja päivittäiseen ruokavalioon. Tämän tyyppisiä marjoja on suhteellisen vaikea ostaa päivittäistavarakaupoista ja siksi on hyvä, että niitä on saatavilla terveysruokana. Kuivatut ja jauhetut aroniamarjat ovat ihanteellisia, kun haluat panostaa terveellisiin elämäntapoihin ja saada marjoista todellista energiaa.

Milloin tarvitset aroniamarjoja?

Milloin tarvitset ylimääräistä vitamiinipotkua tai lisäenergiaa? Kyllä, näitä tilaisuuksia on monia ja tarvitset todennäköisesti sekä ylimääräisiä vitamiinipotkuja että energiaa joka päivä selviytyäksesi tämän päivän kiireisestä tahdista. Harjoittelut salilla tai ryhmässä ovat yleensä erittäin vaativia ja lisäenergialla ja vitamiineilla saat lisäpotkua, jonka avulla voit ylläpitää intensiteettiä koko harjoituksen ajan.

 • Aroniamarjat sopivat erinomaisesti liikunnasta pitäville.
 • Aroniamarja auttaa pysymään terveenä stressaavassa elämäntilanteessa.
 • Aroniamarjat edistävät immuunijärjestelmän toimintaa.
 • Aroniamarjat ovat hyvä lisä raskauden aikana.

Raskaana olevat ja imettävät naiset tarvitsevat hyvin usein ylimääräistä vitamiinilisää ja ennen kaikkea hivenaineita rautaa. Raskaus ja imetys ovat vaativia keholle ja siksi monille naisille määrätään rautatabletteja hyvän olon vuoksi. Nyt, jos olet raskaana tai imetät, voit lisätä aroniamarjoja, jotka auttavat kehoasi energisemään ja antavat samalla kauniit kynnet ja ihanan kiillon hiuksille.

Aroniamarjat sisältävät paljon antioksidantteja

Antioksidantit ovat itse asiassa osa vitamiineja, jotka kuljettavat pois ja tuhoavat vapaita radikaaleja, esim. ne estävät kehon hapettumisprosessia. Tämä on monimutkainen prosessi, ja siksi periaatteessa riittää tietää, että aroniamarjat luokitellaan antioksidantteiksi.

Väripigmentti ratkaisee sen, onko hedelmällä, marjalla tai vihanneksella antioksidanttikapasiteettia. Mitä vahvempi väripigmentti hedelmässä tai marjassa on, sitä parempi antioksidantti se on. Kun se putoaa, aroniamarjat ovat tummansinisiä ja jotkut uskovat, että ne ovat todella mustansinisiä, mikä on hyvä osoitus siitä, että niillä on vahva pigmentti ja siksi ne luokitellaan superantioksidantiksi. Antioksidantit eivät ole vain yksi ryhmä, vaan aroniamarjoissa on useita erilaisia ​​hapettumista estäviä aineita.

Polyfenolit, fenolit, bioflavonoidit ja karotenoidit ovat eräitä tehokkaimmista aroniamarjojen antioksidanteista. Yksinkertaisesti selitettynä voidaan sanoa, että antioksidantit toimivat kehon omana ruosteenestoaineena, ts. ne ehkäisevät vammojen syntymistä ja luovat perusedellytykset hyvin toimivalle keholle.

Yhteenvetona

Pieni marja voi sisältää kultakaivoksen etuja ja juuri sitä aroniamarjat tekevät. Kun lasket yhteen kaikki positiiviset ominaisuudet, joita näillä pienillä mustansinisillä marjoilla on, ei ole juurikaan tai ei ollenkaan syytä olla sisällyttämättä aroniaa päivittäiseen rutiiniin.

Monet marjat ovat kausiluonteisia, mutta sen ansiosta, että aroniamarjoja voi ostaa kuivattuina, marjoja voi tietysti ostaa ympäri vuoden

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Variksenmarja – Mustaherukka – Aronia”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *