|

Lihakset ja nivelet

Jäykkyys, jäykkyys, nivelten ja lihasten arkuus.

On yleistä, että magnesiumin ja perushivenaineiden puute aiheuttaa erilaisia lihas- ja nivelongelmia. Magnesiumin ja perusmineraalien puute aiheuttaa happamoitumista. Yleisimpiä happamoituneen kehon oireita ovat nivelten ja lihasten jäykkyys, jäykkyys ja arkuus.

Täydennä vitamiinivalmisteella, joka koostuu välttämättömistä emästä muodostavista mineraaleista ja yrteistä, jotka auttavat palauttamaan elimistön happo-emästasapainon. Noacid- eli laajakirjoiset mineraalit ovat erikoisvalmisteita, joiden tehtävänä on torjua liiallista happamuutta. Kaikkiin luonnossa ja ihmiskehossa esiintyviin orgaanisiin aineisiin vaikuttaa emästen ja happojen muodostamien aineiden välinen suhde.

Tulehdus ja kipu

Lihaskipu ja voi saada kehon vapauttamaan sytokiineja, jotka aiheuttavat tulehdusta. Tulehdus synnyttää lisää kipua, ja voimme päätyä noidankehään.

Kalaöljyssä (Omega 3 ) on erityisesti runsaasti muunnettuja rasvahappoja EPA (eikosapentaeenihappo) ja DHA (dokosaheksaeenihappo), jotka liittyvät läheisesti moniin tieteellisesti tunnustettuihin terveysvaikutuksiin, kuten. a. sen anti-inflammatorisen vaikutuksen vuoksi.

Vedalaisissa kirjoituksissa 1. vuosisadalta eKr. kurkuma mainitaan lääkkeenä keuhkojen, ruoansulatuskanavan, särkyjen, kipujen, haavojen, nyrjähdysten ja maksasairauksien hoitoon.

Kurkuman tärkeimmät kemialliset komponentit ovat kurkuminoidit, joita ovat kurkumiini, dimetoksikurkumiini ja bisdemetoksikurkumiini. Parhaiten tutkittu yhdiste on kurkumiini, jonka osuus tavallisesta kurkumajauheesta on keskimäärin 3,14 %. Kurkumiinin aktiivisella yhdisteellä on useita biologisia vaikutuksia, kuten tulehdusta, hapettumista, syöpää ja viruksia ehkäiseviä vaikutuksia, mikä viittaa sen mahdollisuuksiin kliinisessä lääketieteessä.

Harpago on myös erittäin suosittu yrtti tulehduksellisiin lihas- ja nivelongelmiin.

Lihaskrampit ja jännitys

Lihaskrampit ja jännetuppitulehdukset johtuvat yleensä magnesiumin puutteesta. Useimmat ihmiset tietävät siitä, mutta eivät koe parannusta, koska he käyttävät liian pieniä annoksia. Ehdotetaan noin 300 mg:n annosta 3 kertaa päivässä.

Magnesium on yksi tärkeimmistä perusaineita muodostavista kivennäisaineista. Magnesium on välttämätön kivennäisaine, ja sillä on merkitystä lähes 300 tunnetussa entsyymireaktiossa elimistössä. Välttämätön lihasten, nivelten, sydämen ja aivojen toiminnalle. Sillä on ratkaiseva merkitys elimistön kalsiumin imeytymiskyvylle.

Magnesiumglysinaatti on hyvä vaihtoehto niille, joilla on taipumusta ripuliin ja jotka ovat herkkiä muille magnesiumvalmisteille.

Kuluminen ja nivelrikko, nivelrikko

Kehosi on happamoitunutlisää emäksisiä mineraaleja ja tee hengitysharjoituksia!

Säädämme 70 prosenttia kehon pH:sta hengityksen avulla. Virheellinen hengityskäyttäytyminen, kuten pintahengitys, suuhengitys, epäsäännöllinen hengitys, huokailu ja kurlaaminen, estävät meitä säätelemästä pH:ta optimaalisesti. Perusmineraalien puute on myös yksi elimistön happamoitumiseen vaikuttava tekijä.

Nivelten rakentaminen – MSM, Glukosamiini, GluAzin, AR-encap.

Aineet, jotka rakentavat rustoa, jänteitä, sidekudosta, lihaksia, luita, ihoa, hiuksia ja kynsiä.

GluAzin on kasviperäinen ja kivennäisainekompleksi kehon happo-emästasapainon säätelyyn. GluAzin sisältää useita tieteellisesti tunnustettuja ja aktiivisia aineita, jotka edistävät nivelten rustosolujen korjaamista ja uudelleenrakentamista. GluAzin sisältää myös inkivääriä ja valkoviinietikkaa, joilla on tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia mutta jotka myös tehostavat valmisteen biokemiallista vaikutusta. Inkiväärillä on tuhansia vuosia vanha lääketieteellinen perinne.

Klorofyllirikkaiden Spirulina- ja Asco Phyllum -levien lisääminen auttaa elimistöä tunnistamaan, keräämään ja poistamaan erilaisia jätteitä. Koska on tunnustettu, että tulehduskipu liittyy usein liialliseen happamuuteen ja perusaineiden puutteeseen, GluAzin sisältää myös magnesiumia, kalsiumia ja mangaania.

Lihasheikkous ja fyysinen heikkous

Solujen energiavaje – Kaikissa soluissamme on mitokondrioita, jotka tuottavat ATP:tä (energiaa).

Vääränlainen hengityskäyttäytyminen voi aiheuttaa solujen hapenpuutetta. Puutteet keskeisissä ravintoaineissa, joita mitokondriot tarvitsevat energiantuotantoon, johtavat muun muassa. lihasheikkous, heikko lihasjänteys, maitohapon muodostuminen ja yleinen väsymys.

Maitohappo – Kun mitokondriot eivät saa tarvitsemaansa happea ja ravinteita, ne alkavat tuottaa maitohappoa.

Maitohapon kertyminen lihaksiin, sidekudokseen ja imusolmukkeisiin tekee lihaksistamme tunnottomat, kipeät ja jäykät. Liika maitohappo ja soluenergian puute johtavat liikunta-intoleranssiin, ja liikunta vie enemmän kuin se antaa ja tekee meistä sairaampia.

Mitocell sisältää solujen energiantuotannossa tarvittavia avainravinteita.

Ubiqinol on koentsyymi Q10:n aktiivinen muoto, joka on valmis imeytymään. B1- ja C-vitamiinia. Tervettä energiaa ja hyvin toimivaa sydäntä. Yksi Q10:n tärkeimmistä tehtävistä on sen ratkaiseva rooli solujen mitokondrioiden energiantuotannossa.