Acai

23,95 

Acai on kaunis tummanvioletti marja, joka kasvaa Etelä-Amerikan Acaizeiro-palmussa. Se on täynnä B- ja C-vitamiineja, mineraaleja, kuituja, proteiineja ja fytoravinteita. Acai sisältää myös runsaasti hyödyllistä antioksidanttia antosyaniinia, joka antaa marjalle sen violetin värin. Acaissa on myös tasapainoinen yhdistelmä omega-rasvahappoja. Marjojen syöminen jauhettuna helpottaa kehon kykyä hyödyntää sisältö.

100 g jauhe

Huom! Parasta ennen 12/2022

Varasto loppu

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Kuvaus

Yleistä tietoa:

Acai on kaunis tummanvioletti marja, joka kasvaa Etelä-Amerikan Acaizeiro-palmussa. Laji kasvaa Brasiliassa, Perussa, Surinamissa sekä Trinidad ja Tobagossa. Açaí-palmut ovat korkeita, kapeita puita, jotka kasvavat 25 metriä korkeiksi. Hedelmä on pieni, pyöreä ja tummanvioletti. Hedelmän tummanvioletti väri kertoo hedelmän polyfenoliyhdisteiden pitoisuuksista. Hiilihydraattiosuus sisälsi ravintokuitua, jossa oli hitaita hiilihydraatteja. Rasvakomponentti koostui öljyhaposta (56 % rasvan kokonaismäärästä), palmitiinihappo (24 %) ja linolihappo (13 %). Syanidiini-3-O-glukosidin ja syanidiini-3-orutinosidin pitoisuus on 3,19 mg / gramma jauhetta. Proantosyanidien pitoisuus on 12,89 mg / gramma jauhetta.

Antioksidanttipitoinen marja, joka parantaa yleistä terveyttä.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Acai”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ravitsemusilmoitus

100 g Acai-jauhe.Annostus: 1 tl/pvä. Lisää veteen tai muihin juomiin, jogurttiin ja smoothieihin.1 teelusikka sisältää 3 grammaa Acai-jauhetta.Suositeltua annosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.Älä anna lapsille tai raskaana oleville naisille. Ei henkilöille, joilla on heikko sydän ja / tai vakava sairaus.