Colladeen® DermaPlus

38,75 

Luonnollinen ravintolisä täynnä ihoa suojaavia ja ihon terveyttä sisältäviä ravintoaineita!

Colladeen® Derma Plus on ainutlaatuinen ravintolisä, joka on suunniteltu antamaan iholle aktiivisia fytoravinteita, jotka edistävät ihon joustavuutta ja lisäävät verenkiertoa. Tämä auttaa samalla suojaamaan ihoa auringon aiheuttamilta vaurioilta, jotka ovat ihon ikääntymisen pääasiallinen syy.

60 tablettia

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Kuvaus

Lamberts Colladeen® Derma Plus on ihon lisäravinne, joka sisältää antosyaniidinia mustikoista ja rypäleen siemenistä, uutteita vihreästä teestä sekä luteiinia ja zeaksantiinia kehäkukkaista.

Auringon haitalliset UV-säteet edistävät ihon ikääntymistä. Kun UV-säteet koskettavat ihoa, aktivoituvat entsyymit, jotka hajottavat kollageenin ja elastiinin proteiineja. Nämä proteiinit ovat tärkeitä ihon lujuudens ja elastisuuden kannalta, ja kun ne hajoavat, iho alkaa roikkua ja ryppyjä ilmaantuu. Auringon säteily muodostaa myös vapaita radikaaleja ihoon.

Tummansinisiä, punaisia ja violetteja marjoja ja hedelmiä, mm. mustikat, mustaherukat, karhunvatukat, vadelmat ja rypäleen siemenenuutteet  sisältävät ns. antosyanidiineja. Ne kuuluvat flavonoiidiperheeseen ja niitä löytyy erilaisten marjojen ja hedelmien kuorista, missä ne suojaavat niiden herkkää DNA:ta haitallisten UV-säteiden aiheuttamilta vaurioilta. Ne toimivat antioksidantteina ja estevät vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita. Lisäksi ne auttavat vahvistamaan ihoa estämällä entsyymejä, jotka hajottavat kollageenia ja elastiinia.

Tummanvihreät lehtivihannekset, esim. pinaatti ja lehtikaali sisältävät karoteenien perheeseen kuuluvaa luteiinia. Luteiinin tiedetäänsuojaavan silmiä haitallisilta UV-säteitä, mutta riittävästi käytettynä se auttaa myös suojaamaan ihoa toimimalla antioksidanttina ja vähentämällä tulehusta. inflammation.

Colladeen® Derma Plus auttaa vähentämään kollageenin hajoamista ja lisää antioksidantteja ja auttaa siten suojaamaan vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta.

Tulokset tutkimuksesta

Isossa-Britanniassa tehtiin hiljattain Colladeen® Derma Plus – tutkimus, joka sai paljon huomiota Yhdistyneen kuningaskunnan tiedotusvälineissä. Tutkimus kesti 20 viikkoa, ja siihen osallistui 60aikuista, iältään 40-70 vuotta. He Käyttivät samoja testejä ja mittausmenetelmiä, joita yleensä käytetään aurinkovoiteiden ja anti-aging hoitojen testeissä. 12 viikon kuluttua havaittiin, että koeryhmän ihnisten iho oli saavuttanut luonnollisen aurinkosuojakertoimen (SPF) 10. Ihosta oli myös tullut kiinteämpi, kimmoisampi ja ryppyjen syvyys oli kasvannut. 20 viikon jälkeen havaittiin myös, että suonikohjut (pinnalliset verisuonet) vähenivät jopa 50 prosenttia ja että aurinkosuoja kasvoi SPF15:een.

Tutkija, tohtori Samantha Christie selittää: ”Kasvit suojaavat itseään auringon aiheuttamilta vaurioilta pigmenteillä, kuten luteiinilla ja antosyanidiinilla. Kun näitä on suuria määriä ruokavaliossamme, näemme monimutkaisen vaikutuksen ihon kemiaan: luonnollinen SPF saavutetaan sekä kyky peruuttaa olemassa olevia auringon aiheuttamia vahinkoja.” Colladeen® Derma Plus -tutkimuksessa ryppyjä pieneni ihon alle kertyneen uuden kollageenin ansiosta. Sama mekanismi lisäsi ihon kimmoisuutta. Yleiset ryppyjä ehkäisevät voiteet voivat vähentää väliaikaisesti ryppyjen syvyyttä aiheuttamalla ihon turvotusta, jolloin ryppyjä tasoittuvat. Tämä vaikutus kuluu pois eikä suojaa ihoa vastaan, vaan tarjoaa vain väliaikaisen visuaalisen vaikutelman.

Colladeen® Derma Plus:n on osoitettu:

  • vähentää ryppyjen syvyyttä
  • parantaa ihon elastisuutta ja kiinteyttä
  • tarjoaa luonnollisen aurinkosuojakertoimen (SPF) 15
  • vähentää suonikohjut yli 50 %

Suonet (pinnalliset verisuonet) ja antosyanidiinit

Suonikohjut koskettavat sekä miehiä että naisia, nuoria ja vanhoja. Ne koostuvat pienistä mutta näkyvistä hämähäkinverkkomaisista punaisista tai sinisistä kapillaareista. Näiden arvellaan syntyvän siitä syystä, että verisuonet etsivät vähiten vastustavaa reittiä ja kasvavat siksi dermiksen läpi lähellä ihon pintaa. Tämä tulee mahdolliseksi vasta, kun kollageenista valmistettujen pienten verisuonten seinämät ovat vaurioituneet tai heikentyneet, yleensä vapaiden radikaalien tai verisuoniin kohdistuvan lisääntyneen paineen vuoksi. Lisääntynyt paine voi tällöin muodostaa myös pullistumia suonen seinämään, jolloin kapillaarit kasvavat pullistuman suuntaan. Suonikohjuja esiintyy usein jaloissa, erityisesti polvipoimuissa ja reisissä, sekä kasvoissa. Jalkojen suonikohjuja esiintyy usein raskaana oleville naisille, ylipainoisille ja paljon seisoville sekä hormonihoitoa saaville (estrogeeni). Kasvojen suonikohjuja voi aiheuttaa myös altistuminen auringonvalolle, äärimmäiset lämpötilaerot ja runsas alkoholinkäyttö.

Yleisin suonikohjujen hoitomuoto on injektio ainetta, joka vahingoittaa verisuonten seinämiä ja saa ne kutistumaan niin, että veren on löydettävä muita reittejä. Yksittäisten suonikohjujen hoidon haittana on, että se on yleensä erittäin kallista, eikä se silti ratkaise ongelman todellista perimmäistä syytä. Tämä on silloin vain väliaikainen ratkaisu, koska muita verisuoniverkostoja voidaan kehittää muualle.

Koska antosyanidiinit estävät kollageenia hajottavia entsyymejä, antosyanidiinit edistävät kollageenin säilymistä ja tämä vahvistaa kudoksia, joiden rakenne on riippuvainen kollageenista, esim. verisuoni. Lisäksi antosyanidiinit ovat vahvoja antioksidantteja, jotka estävät vapaiden radikaalien aiheuttamia verisuonivaurioita ja vähentävät entisestään verisuonivaurioita.

Ravitsemusilmoitus

Dosering: 2 tabletter dagligen i samband med måltid.

Innehåll per 2 tabletter:

Ämne Dos %DRI*
Antosyanidiinit/Proantosyanidiinit
joista:
Rypälen siemenuute
Mustikkauute
320 mg
 
304 mg
16 mg
**
 
**
**
Vihrea Tee lehti (50 mg uute)
antaa:
Polyfenolien kokonaismäärä
josta 4-7 % epigallokatekiinigallaattia
500 mg
 
25 mg
 
**
 
**
 
Luteiini Kompleksi
antaa:
Luteiini
Zeaksantiini
30 mg
 
6 mg
300 µg
**
 
**
**
C-vitamiini 40 mg 50 %
Niasiini 8 mg 50 %
Biotiini 25  µg 50 %

*DRI on vuorokautisen saannin vertailuarvo. **DRI puuttuu.

Suositeltua annosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ainesosat: Kalsiumkarbonaatti, rypälen siemenuute (Vitis vinifera), täyteaine (selluloosa), Vihreä teen uute (Camellia sinensis), mustikkauute (Vaccinium myrtillus), luteiini kompleksi (luteiini (Tagetes erecta L.)), zeaksantiini kehäkukkasta (Calendula officinalis) & antioksidantti: Rosmariini (Rosmarinus officinalis) lehtiuute, pintakäsittelyaine (kalsiumkarbonaatti & isomaltti, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, väriaine (rautaoksidit), L-askorbiinihappo (C-vitamiini), nikotiiniamidi (niasiini), D-biotiini, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi, steariinihappo, rasvahappojen magnesiumsuolat).