Tyrniöljy, Lamberts

28,65 

Lamberts® tyrnikapselit sisältävät puhdasta tyrniöljyä, joka on uutettu marjoista (paljon rikkaampi lähde kuin siemenet).

Tyrnikasvin marjat sisältävät yhden rikkaimmista omega 7 -rasvahappojen lähteistä. Tämä suuriannoksinen, standardoitu uute sisältää taatun (minimi)tason 27 % omega 7 -rasvahappoja kapselia kohden. Se on myös rikas omega 3, 6 ja 9 lähde.

30 kapselia

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Kuvaus

Tyrniöljy 1000 mg

Lamberts® tyrnikapselit sisältävät puhdasta tyrniöljyä marjamassasta (paljon rikkaampi happo kuin siemenet), joka uutetaan ilman liuottimia parhaan laadun saavuttamiseksi. Tämä uuttoprosessi varmistaa myös, että tärkeät ominaisuudet säilyvät.

Tyrnikasvin marjat sisältävät yhden rikkaimmista omega 7 -rasvahappojen lähteistä. Jokainen tyrnikapselimme sisältää 1000 mg puhdasta öljyä, joka sisältää 270 mg omega 7 (palmitolihappoa). Verrattoman laadun lisäksi tämä tekee siitä yhden tehokkaimmista saatavilla olevista tuotteista.

Jatkuva tutkimus ja viimeaikainen mediahuomio ovat keskittyneet sen hämmästyttäviin ominaisuuksiin.  Marjoja on käytetty ruokana aiemmin, mutta viime aikoina niiden suosio on kasvanut ravintolisänä.

Okkerin tyrnimarjat sisältävät runsaasti antioksidantteja, jotka tukevat kehon solujen terveyttä vapaita radikaaleja vastaan. Tämä lisäosa on suosittu valinta yli 50-vuotiaille naisille.

Ravitsemusilmoitus

Annos: 1-2 kapselia päivässä aterioiden yhteydessä. Suositeltua annosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

1 kapseli sisältää:

Tyrniöljy                        *1000 mg joka antaa Palmitoleiinihappo (Omega 7) 270 mg.

*Päivittäinen saanin vertailuarvo puuttuu.

V – sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.

Ainesosat: Tyrniöljy, vegetabiilinen kapseli modifioitu maissitärkkelys, glyseroli, karrageeni).

Säilytä kuivassa huoneenlämmössä ja poissa lasten ulottuvilta.