Uvimax plus

26,30 

  • Kultapiisku (Solidago virgaurea)
  • Koivun lehdet (Betula)
  • Nokkonen (Urtica Dioica)

60 tablettia

 

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Kuvaus

Kultapiisku (Solidago virgaurea) on keltakukkainen yrtti. Kultapiiskua esiintyy runsaasti monissa erilaisissa kasvupaikoissa kaikkialla Pohjoismaissa. Kultapiiskulla on pitkä ja hyvin dokumentoitu historia terveyttä edistävänä yrttinä.

Koivut on koivusuvun (Betula) yleisnimitys. Vasta poimitut koivunlehdet sisältävät merkittäviä määriä terveyttä edistäviä ravintoaineita ja fytokemikaaleja.

Nokkonen, Urtica Dioica, on monipuolinen hyötykasvi. Sen klorofyllipitoisuus on korkea (60 %), minkä vuoksi sillä on mielenkiintoisia terveyttä edistäviä ominaisuuksia. Klorofyllin ohella nokkonen  sisältää bioflavonoideja, K-vitamiinia, C-vitamiinia, rautaa, koliinia, magnesiumia, kaliumia ja piitä.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Uvimax plus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ravitsemusilmoitus

Annostus: 2 tablettia päivässä.

Aine Annos
Solidago (solidago decccurrens) 400 mg*
Nokkonen 200 mg*
Koivunlehdet 200 mg*

*DRI (vuorokautisen saannin vertailuarvo) puuttuu.

Käytetyt kasvinosat: Solidago virguarea (kukkivat oksan kärjet). Betula alba (lehti).

Suositeltua annosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Säylytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ainesosat: Stabiliointiaine (mikrokiteinen selluloosa), solidagojauhe (solidago deccurens), solidagouute (solidago deccurens), nokkonenuute (urtica dioica), koivunlehtiuute (betula alba), pintakäsittelyaineet (rasvahappojen kasvinatriumsuolat).